2 kameralı güvenlik sistemi için ustalardan yardım...

sailman

Üye
Katılım
29 Şub 2012
Mesajlar
7
Puanları
1
selam
15 m2,küçük bir dükkanım var.dükkanıma kayıt cihazlı 2 kameralı (belki 3) bir sistemi kurmak istiyorum.ufak tefek bu işler elimden gelir. özellikle kendim yapmak istiyorum.
2 tb sata hard diskim var.forumlardan araştırdığım kadarı ile NEUTRON TR-04D 4 Kanal Kayıt Cihazı fiyat performas olarak işimi görecek gibi 300 tl gibi bir fiyatı var..
-hangi (uygun fiyatlı)kameraları almalıyım.?
-güç kaynağı kullanılıyor, bu sanırım kameralar için.kayıt cigazı direk 220 beslemeli çalışıyor..hangi güç kaynağını almalıyım.?
-basıt bağlantı şeması nedir.???
-başka nelere ihtiyacım var.?
-kısaca kafasını gözünü yara yara kendim yapmak istiyorum.bana yol gösterecek ustalardan yardım rica edeceğim.

Saygılar
 
merhaba kamera olarak CCTV sistemi, Dvr kart Güvenlik kameraları Gizli kameralar Ir kamera Speed dome kamerası Ip kamera Dvr cihazı Kablosuz alarm sitesine bakmanı tavsiye ederim. adaptör olarak 12 volt spms adaptör al kullanacağın kameraya baglı olarak amper belirlenir.

bağlantılar için sana bnc konnektör ile kamera beslemesi için power jak lazım. bunun dışında eger ses de kullanacaksan mono jak lazım.

kameraları çalıştırmak için 2+1 cctv kamera kablosu yeterlidir. ancak ses kullanılıyorsa 4+1 cctv kablo alman gerekli
 
Bahsettiğin dvr cihazının adaptörü içinde kameralar için adaptör alman gerekir 2 kamera için 5 amper işini görür.Sakın amperden kısıpta 2-3 amper kullanma ilerde sıkıntı yaşarsın.2+1 veya 4+1 cctv kablosu kullanıp merkezden beslersin.Bnc konnektör her kamera için 2 adet alırsan işini görür.Kamera olarakta yine nötronun geovision marka kameraları var dvr aldığın yerde vardır muhtemelen ordan bulabilirsin.Sistem kurulumu kolay kamera kablo dvr cihazı bağlantısı,CCTV kablosu içindeki 2 adet kabloylada 12v'u verirsin sistem çalışır.... :)
 
arkadasım 2 kameralı sisteme zaten fazla bir sey ödemezsin dvr kayıt cihazı su an taban yaptı 4 lü sistem kullanan yok piyasada senin için 2li set 3 lü setler bulunuyor biraz arastırma ile eminim aradıgını bulursun
 
460 tvlıne lık gece görüşlü kamera ,4 amperlik 12 volt adaptör ,bnc ler gümüş kaplama olsun fazla fiyat fark etmez ve enerji jakları işini görür daha ayrıntılı bilgi veya başka bir konu olursa direk bizimle iletişime geçebilirsin yardımcı olmaktan memnun oluruz. 'multi güvenlik sistemleri'
 
irtibat numarmızdan bize ulaşırsanız size yardımcı oluruz
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,899
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst