2 faz çekmenin en iyi yolu nedir

Yav abi gene ne oldu bu sefer neye kuruldun. Size de soru sormaya gelmiyor. Çok basit net bir soru sordum.
Eksik bilgiler ile eksiksiz cevap istiyorsunuz tepki alınca da "ne oldu" diyorsunuz. Ayrıca hiç de öyle basit ve nette sormadınız. Ben size bir örnek hazırlayayım ve 1 hafta mesaj girmenizi engelleyeyim siz de bol bol okuyun lütfen ve unutmayın nasılki gerçek hayatta para ödeyip sizi anlamayan bir ustaya bu şekilde cevap vermiyorsaniz forumlarda da vermemelisiniz.

Örnek le,
Başlık: Falan filan için nelere dikkat etmeliyim?
Sayın ustalar merhabalar. R ve S fazlarina ihtiyaç duyan, resimde etiket bilgisi görülen bir falan filanim var. ( Burası çokomelli)Kombinasyon şu kadar mesafededir. Havai hat, Kanal boru yada yüzeyden besleme niyetim var fakat fiyat performans konusunda emin olamıyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var. Selamlar saygılar.

Bu kadar basit!

Konu sahibi dönene kadar biz de beyin fırtınası yapıp niyet okuyalım. 380 v 10 A ne olabilir ? Benim aklıma ilk aydınlatma geldi fakat 10 A yüksek bir güç R-S-T olmalı. Aydınlatma değilse ne olabilir ne olabilir cemil olabilirmi? Suat ?

Eksik bilgiler ile eksiksiz cevap istiyorsunuz tepki alınca da "ne oldu" diyorsunuz. Ayrıca hiç de öyle basit ve nette sormadınız. Ben size bir örnek hazırlayayım ve 1 hafta mesaj girmenizi engelleyeyim siz de bol bol okuyun lütfen ve unutmayın nasılki gerçek hayatta para ödeyip sizi anlamayan bir ustaya bu şekilde cevap vermiyorsaniz forumlarda da vermemelisiniz.

Örnek le,
Başlık: Falan filan iç nelere dikkat etmeliyim?
Sayın ustalar merhabalar. R ve S fazlarina ihtiyaç duyan resimde etiket bilgisi görünen bir falan filanim var. ( Burası çokomelli)Kombinasyon şu kadar mesafededir. Havai hat, Kanal boru yada yüzeyden besleme niyetim var fakat fiyat performans konusunda emin olamıyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var. Selamlar saygılar.

Bu kadar basit!

Konu sahibi dönene kadar biz de beyin fırtınası yapıp niyet okuyalım. 380 v 10 A ne olabilir ? Benim aklıma ilk aydınlatma geldi fakat 10 A yüksek bir güç R-S-T olmalı. Aydınlatma değilse ne olabilir ne olabilir cemil olabilirmi? Suat ?
Besleme trafosu olabilir küçük güçlü.

Forum istatistikleri

Konular
133,384
Kullanıcılar
459,237
Son üye
ilhnn

Yeni konular

Geri