18 yaşında çıraklığa başlamak için geç mi ?

Çok aradım ama malesef çok söz aldım ben sana öğreticem diye ama kimse yanaşmadı. Ben sordukça onlar kaçtı. :D :D
çırak sorarak öğrenmez, önce görür, sonra taklit eder. ve daha çok daha da bozarak öğrenir. kondanstörü ters takaarsam ne olyr dedim, cevap vermedi. taktım ve patladı. sonra bana güzel bir fırça ve o kızgınlıkla yön işaretlerinin ne işe yaradığını anlattı.

Tabiki çırak önce yanlış yapacak sonra ustadan öğrenecek soracak bakacak taklıt edecek ama öğrenecek . önemli olan öğretecek doğru kimseyi bulmak

Tabiki çırak önce yanlış yapacak sonra ustadan öğrenecek soracak bakacak taklıt edecek ama öğrenecek . önemli olan öğretecek doğru kimseyi bulmak
Ben bu sitedeki değerli insanlardan çok şey öğrendim, Gerçekten çok değerli insanların topluluğudur.

Sen bir sor istersen bakalım ne cevherler çıkacak :)

Ben bu sitedeki değerli insanlardan çok şey öğrendim, Gerçekten çok değerli insanların topluluğudur.

Sen bir sor istersen bakalım ne cevherler çıkacak :)
Biliyorum farkındayım yakin çevremde kimse yardımcı olmadığı için buraya üye oldum zaten sağ olsunlar bilen arkadaşlar burada her konuda yardımcı oluyor

Forum istatistikleri

Konular
133,386
Kullanıcılar
459,247
Son üye
ömer5577

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri