12 volt fan ve 24 volt başka bir cihazı aynı kaynaktan nasıl beslerim?

Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
2 tane 12v adaptör alınır seri bağlanır 24 volt cihaza bağlanır ayrıca adaptörün tekinden 12 volt fana bağlanır
 
Öncelikle 2 farklı dc voltajla çalışan yükü neden tek güç kaynağından çalıştırmak istiyorsun. Çünkü soruyu cevaplamanın birçok yolu var. Amaç birşeyler öğrenmek mi yoksa ihtiyacı karşılamak mı. Bir örnek anlatmak istediğimi çok net olarak açıklar. Uzayda tükenmez kalemin yazmadığını herkes bilir. Amerika tükenmez kalemin yazması için milyar dolarlar harcayıp bunu başarır. Japonlar ise kurşun kalem kullanıp sorunu çok daha önceden vakit kaybetmeden çözer. Amerika birçok şey öğrenip para ve vakit kaybeder. Japonlar ise paraları ve vakitleri yanlarında kalıp, ihtiyaçlarını karşılar. Ama sonuçta japonlar, amerikalılardan daha zeki olduğu aşikar. Bunu demir-çelik, elekteonikgibi birçok sektörde dünya borsalarına yön verebilmelerinden çıkarabiliriz. Konuyu dağıtmadan toparlıyayım. 0-12-24 volt çıkışları olan trafodan tutta gerilim çoklayıcılara, convert devrelere kadar birçok seçenek var. Amaç öğrenmekse taydin beyin son mesajındaki devrede 7812 datalarını bir bilenle incele. Regülatörlerle ilgili birçok şey öğrenebilirsin. Yok ben bir ihtiyacımı karşılamak isterim diyorsan hiç uğraşma aliexpres dc-dc convert veya dc dönüştürücü vs yaz ordan çıkan sonuçlarda belki onlarca farklı seçenek bulursun. En verimlisi seri üretilmiş verimi yüksek ve az ısınan bir regülatör kuşlanmak olacaktır. Ha sen istersen bir adın ileriye git arama kelimesine ayarlı veya pwm dimmer sürücü yaz fan hızını bile ayarlarsın.
 

Hocam neden ikisini aynı kaynaktan beslemek istiyorum çünkü 24 volt cihazla 12 volt cihazın aynı anda çalışmaları gerek ve bunların çalışmaya başlayacakları zamanı tek bir röle ile kontrol ediyordum sanırım bi röle daha koyacağım çünkü bu lm7812 işi beni aşar işin içine kondansatörler de girdi ilginize teşekkür ederim timur aydın hocam size de çok teşekkür ederim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…