1 Noktadan Çok Noktaya Güvenlik Kamera Görüntü Aktarımı

young7o

Üye
Katılım
12 Kas 2019
Mesajlar
6
Puanları
1
Yaş
32
Merhabalar
Resimde Görüldüğü Üzere En uzak mesafemiz 3,6 Km
Diğer 5 Direğin Ortalama Uzaklığı Ana merkeze 350 400 Metre
Sorum şu Ana Merkezde tek Cihazla Tüm Cihazlarla Haberleşme Yapabilirmiyim Yoksa Biden fazka Cihaz kullanmak mı daha mantıklı
ve Hangi Cihazları Tavsiye edersiniz..
aşıran.png
 
Cihazların haberleşme yetenekleri nedir?
WiFi
Kablo,
Fiberoptik vs
 
kameralar kablolu cat6 olacak outdoor acces point kullanılacak
 
İfade edememişim sanırım. Kameralar merkezle nasıl bağlantı kuracak?
CAT6 kameradan çıkıp nereye bağlanacak?
AP ne amaçla kullanılacak?
vb
 
bak şimdi arkadaşım, şimdi kayıt noktası A olsun diğerler kameralarda x1-x2-x3-x4- vb şeklinde sen nasıl bağlarsan bağla ben (buradaki müşteri-ler) her durumda kayıt cihazının IP sinden istediğim-iz kamera görüntüsünü izleriz. buradaki olay A cihazının bağlantısıdır, sen kameraları bağla CAT 6 vb şekilde önemli olan A nın kayıt yapıyor çalışıyor olmasıdır, tabii bu arada x1 ve diğerleri de A ya bağlı olmalı.
 
Kardeşim ubiquiti nanobeam 5AC19 modeli ile bu işi çözebilirsin. Her kameranın dibine ya gigabit switch kullanman gerekir ya da bu modelin gen2 serisi var. Bir adet poe ve bir adet lan girişi var. Bu modeli kullanır isen switch kullanman gerekmez. Merkeze de Powerbeam 5AC500 kullanır isen hepsini bu modelde toplayıp kayıt cihazına aktarabilirsin.
Birden fazla olan kamera direklerine gigabit switch kullanırsan işin rahatlıkla çözülür. Kesintisiz görüntü aktarabilirsin tabi her direk kendini rahatlıkla görmesi gerekir arada hiç bir engel olmaması gerekir
 
Merhaba projendeki orta noktaya litebeam ac 120 derecelik sektör kullan diğer noktalara ise litebeam gen 2 kullan sorunsuz bir şekilde çalışır ürünlerin linklerini paylaşıyorum.

daha önce böyle bir proje yapmıştım erzincanda Safir Teknoloji diye bir firmaya projeyi atmıştım ve onlarda ürünleri belirleyip kablosuzdunya.com'a yönlendirdiler daha sonra aldığım ürünleri ayarlarını yapıp üzerine nereye koyacağımı yazıp kargo yaptılar ve sorunsuz çalışıyor 1 yıldır.

Safir Teknoloji Projede kullanmam gereken ürünleri belirleyen firma

Ubnt Litebeam Gen2
Ubnt Litebeam Ac 16 120
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,965
Mesajlar
913,961
Kullanıcılar
449,612
Son üye
esperran

Yeni konular

Geri
Üst