1,5tb harddisk sorunu

Katılım
28 Tem 2008
Mesajlar
311
Puanları
1
arkadaşlar meraba benim bir sorunum var 1,5 tb harddisk aldım samsung ama pc ye taktıgımda 90mb görünüyor bunun sorunu ne olbabilir nasıl düzeltebilirim şimdiden teşekürler.
 
ilk calıstırmada hardisk formatsız gelir format atarsan sorununu cözülmesi gerekli

yada bilgisayarından sag tıkla yönetten cıkartılabilir depolar bölümünü kontrol et hardisk biçimsiz olarak ordan görüne bilir
 
arkadasım okadarını yaptım tabiki Partition formatlamaya calıştı hata veriyor ama ensonunda bu bende harici baglıydı pcye format attım ve 1.5 tb formatladım şimdi 1.5 tb yi görüyor ama 2 sorun var pc acılırken hdd smart hatası veriyor ve f1 basınca calısıyor pc acılıncada windows-gecikmeli yazma başarısız diyor hd demi sorun var cözemedim.
 
markası seagate mi çünkü bende aldım kafa vurma hatası yapıyordu o serinin hepsinde sıkıntı varmış gönderdim değiştirdiler
 
hayır benimkisi samsung osrunu cözdüm 1.5 tb görüyorum ama şimdide 1.5tb bad olarak görüyor bad ne anlama geliyor araştırıyorum ama sıfır birşey nasıl olur bu.
 
bende de 1,5 tb var. pc açılırken takılıysa sorun çıkarıyor. araştırmalarıma göre windows kaynaklı bir sorun.
 
arkadaşlar meraba benim bir sorunum var 1,5 tb harddisk aldım samsung ama pc ye taktıgımda 90mb görünüyor bunun sorunu ne olbabilir nasıl düzeltebilirim şimdiden teşekürler.

sorun sizin aldğınız hardiskin 90 Mb olması olabilir veya daha önce kullanılmış bir hardisk olabilir ve içinde virusler yuzunden bu sorunu yaşıyor olabilirsin virus taraması yap kapsamlı olsun bakalım ne olacak
 
Hard diski takarken masaüstü bilgisayar kullanıyorsanız, kasanın arkasındaki usblere takın. Samsung hard diski formatlarken NTFS mi yoksa FAT32 mi formatladınız. NTFS i kullanırsanız daha iyi olur. Birde farklı bilgisayarlarda formatlamayı deneyin. Gecikmeli yazma problemi verirse ya windows dan yada harici hard diskin elektronik devresinden kaynaklanır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,196
Mesajlar
915,752
Kullanıcılar
449,973
Son üye
sfc16

Yeni konular

Geri
Üst