🔧 Çalışma Masamızı Paylaşalım ⚡

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rcanr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rcanr

Site Yetkilisi
Yönetici
Site Yetkilisi
Selam arkadaşlar,

Elektronik hobisinin en güzel yanlarından biri de herkesin kendi çalışma alanını zamanla kendi ihtiyaçlarına göre geliştirmesi 🙂

Kimi küçük bir masa ile başlıyor, kimi profesyonel laboratuvar kuruyor, kimi gemide/konteynerde/pratik saha çantasında çalışıyor.

Gelin çalışma alanlarımızı / çalışma masamızı bu topic altında paylaşalım. Konuya ekipmanlarınızıda ekleyebilirsiniz.

Profesyonel olması şart değil 🙂Yeni başlayan küçük setup’lar da paylaşabilir.

Hem yeni başlayanlar için bir heyecan bir başlangıç olur, hemde çalışma alanını geliştirmek isteyenler için fikir oluşturur.

Önemli Not:
Sadece en derli toplu halini değil, yoğun bir çalışma anındaki 'savaş alanı' halini de paylaşabilirsiniz.

Çekiliş Notu: Bu Topic/konumuz hediyeli konudur. Lütfen çekiliş konusuna da katılınız:
🎁 Taşınabilir El Tipi Dijital Osiloskop ve Sinyal Jeneratörü Çekilişi 🎁

Son düzenleme:
Bu kadar düzenli masaların yanında benim çalışma masamı göndermem olmaz yaaa...

Arkadaş ne kadar düzenlisiniz. Kendimi sorunlu hissettim. Benşm masada boşluk alan yok. Allah Allah. Nasıl iş. 🤣
Savas alani fotolarini da kabul ediyoruz. At bi bakalim neler dönüyor orada

Birileri dağınıklık mı dedi 😁 bu ara atölyeye fırsat bulamayınca tezgah kısmını kadraja alamayacak kadar dağılmış durumdayım 😅 Bu aralar kafamın dağınıklığı atölyeye yansıyor sanki. Bi ara derli toplu hâline güncellerim inşallah 🙂
1000069584.webp

Bu kadar düzenli masaların yanında benim çalışma masamı göndermem olmaz yaaa...

Arkadaş ne kadar düzenlisiniz. Kendimi sorunlu hissettim. Benşm masada boşluk alan yok. Allah Allah. Nasıl iş. 🤣
Sayın hocam sizin masanızda yılların emeği vardır atın

Forum istatistikleri

Konular
133,413
Kullanıcılar
459,378
Son üye
erdal2727
Geri