şönt reaktörü hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar

Katılım
30 Ara 2007
Mesajlar
11
Puanları
1
Yaş
39
şönt reaktötü gerekli nerden bulabilirim ebatları ne kadardır yer müsait değil.tasarruf ampüller kapastif yazıyo 23 watt lık 100 adet var pratik olarak bu sorunu nasıl çözerim endüktif yüklerde var ama mağaza bu işyeri geç saatte devreye giriyorlar asansör var tutarsız oluyor.acaba panoya aydınlatma linyelerine örneğin 15 ampüllük bir linyeye 400 watlık balast seri bağlasak ne olur işe yararmı.kompanzasyon süper ama bazı saatler sadece bu ampüller devrede oluyor.mekanik balastlı armatürler de var fakat üst katlarda adama bunları da beraberinde yak da diyemem.yardımlarınızı bekliyorum .
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Hilkar ve Ergun Elektrik sitelerinden yararlanabilirsiniz.Şönt reaktörle sorununuzu çözebilirsiniz.
 
yardımlarınız için çok teşekkür ederim.başka bi forumda bi problem için yardım istemiştim ama 6 ayda karşılık gelmedi halada gelmedi.dün yazdım bugün cevaplandı.ilginize tekrar teşekkürederim.
 
2.5 kwar şönt reaktör size fazlasıyla yetecektir. ebatları 25*30 -ağırlık takriben 17 kg .sisteme malum paralel bağlanıyor.akım trafosundan sonra 3*20 w otomatla istediğin yere bağlayabilirsin.mevcuttaki panonun içerisine yerleştirebileceğini zannetmiyorum.panonun üst kısımına koyabilirsin (pano s.ü ise )yanlız reaktörün altına lastik takoz koymayı unutma .

_____________________________________

şunuda ilave edeyim.reaktör belli bir wat(2.5 klwar takribi 80w) çekecektir.bu da bir maliyet.dolayısıyla gerekli zamanlarda kullanmak adına bir düzenek oluşturmanı tavsiye ederim.kolaylıklar diliyorum
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,855
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst