Şikayet ya da öneri yazılırken dikkat edilecek hususlar

M.Ozkan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Katılım
19 Ocak 2007
Mesajlar
977
Puanları
156
Sayın Kontrolkalemi forum üyeleri;



Soru görüş ve şikayetler bölümümüzde konu açmadan önce aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmanızı rica ediyoruz;


1. Yöneticilerin mesajlarınızı silmesi konusunda özelliklerde son zamanlarda yaşanılan birkaç olumsuz duruma yönelik öncelikle mesajlarınızın neden silindiğini öğrenip bu duruma göre eğer size haksızlık yapıldığını gerçekten düşünüyorsanız bu konuya mesaj yazın. Çünkü Forum kurallarına istinaden silinen mesajlar zaten yoruma ve değerlendirmeye kapalıdır ki Saygı değer yönetici arkadaşlarım yine de mesajlarınızın haksız dahi olsanız cevapsız kalmaması ve sizi detaylı bilgiyi vermek adına cevap yazmaktadır. Bu bizler ve sizler için zaman kaybı oluşturmaktadır.

2. Bu forumda hiç bir Yönetici sıfatlı kullanıcı kişisel sebeplerle bir kullanıcının mesajını silemez. Silmez. Her silinen mesajın gerekçesi forum kurallarında belirtilmiştir. Yani silinen mesajlarınızın gerekçesi "Gözünün üstünde kaşın var" olamaz.

3.Polemik içerikli ortamın oluşmaması adına öncelike silinen mesajınızın Forum kurallarına uygun olup olmadığını kontrol edecek, silinen mesajınızın gerekçesini kontrol edecek ve bu hususlar dışında size haksızlık yapıldığını düşünüyorsanız bu konu içerisine mesaj yazmalısınız.

4. Forumda yaptığınız paylaşımlarınıza, fikirlerinize saygı duyuyoruz ve her bir birey olarak bizler bu oluşuma destek veriyoruz. Ama defalarca belirtildiği gibi, bu kurallar belirli tecrübelere dayanılarak oluşturulmuştur ve herkez sizler gibi iyi niyetli olmayabiliyor. Buranın popülaritesi, giren kullanıcı sayısı, Forumların ve mesajların kalitesi, Kullanıcıların birbirleriyle olan bilgi alışverişlerindeki düzen ve her sorunun anında cevaplandırılması elbette diğer forum platformlarını cezbedecektir. Bu da onları forum içerisinde yapılacak olan reklam ve kullanıcı çekme gayretlerini tetikleyecektir. Ve bizlerin iyi içerik kötü içerik gibi değerlendirme lüksümüz yok. Önümüzde "bu kullanıcının niyeti iyi ya da kötü" diye değerlendirme yapan bir moderatör panelimiz henüz mevcut değil. Dolayısıyla genel olarak Forum kurallarına aykırı bütün içeriği silmek durumundayız.


Sizlerin forumda yanlış anlaşılmalar olmaması ve sosyal ilişkilerin korunması bakımından bu kuralları göz önünde bulundurmanızı rica ediyoruz.


Saygılarımızla.
 
saol hocam aydınlattığın için bir çok forum sakini forum kurallarını okuma gereği bile duymuyo malesef
 
hocam benim bir isteğim olacaktı bizim bu forum kalitesinin dahada artması için kompanzasyon bölümünün yanındada bir harmonik ile ilgili bir bölüm açabilme gibi bir durumunuz olabilirmi çünkü kompanzasyonda genel konu her güç üzerinde olduğu için harmonik ile ilgili konulara pek fazla yer verilmiyor bu nedenle bir bölümde harmonik ler için açarsak forumda harmonikler ile ilgili güzel paylaşımlar olacağını düşünüyorum saygılar
 
sayin muratyüğünt

oneriniz dikkate alinacaktir.
 
tamamdır sorunu çözdüm.ama şimdi başka bir şey sormak istiyorum.yukarıdaki mesajım şu anda güncelliğini yitirdiği için silmek istiyorum ama sil, daha doğrusu düzelt butonu görünmüyor.bu neden kaynaklanıyor olabilir?oysa bu mesajda problem yok, istersem şimdi silebilirim ama dediğim gibi yukarıdaki mesajımda bu fonksiyon yok?
 
Son düzenleme:
tamamdır sorunu çözdüm.ama şimdi başka bir şey sormak istiyorum.yukarıdaki mesajım şu anda güncelliğini yitirdiği için silmek istiyorum ama sil, daha doğrusu düzelt butonu görünmüyor.bu neden kaynaklanıyor olabilir?oysa bu mesajda problem yok, istersem şimdi silebilirim ama dediğim gibi yukarıdaki mesajımda bu fonksiyon yok?


sayın DEŞİFRE

Düzelt Butonu ile ilgili açıklamamıza https://www.kontrolkalemi.com/forum/soru-gorus-sikayetler/18600-duzelt-butonu.html isimli konudan ulaşabilirsiniz.

Yukarıdaki Mesajınız Silinmiştir.
 
şimdi abiler benim merak ettiğim bi husus var. paylaşım yapmak yararlı olacağına inandığım paylaşımlar sunmak istiyorum ama bunu yaparkende forum kurallarına aykırı davranmamak istiyorum. şimdi örnek ben güncel bir omron programını upload etsem. ve diyelimki para ile satılan lisans gerektiren bir program olsa bu. şimdi bu forum kurallarına aykırı mı olur. yoksa keygen ve crack gerektirmiyorsa forum kurallarına uygun mu olur. bir bilen cevaplasın lütfen
 
forumda crack, keygen ve her türlü lisanslı program paylaşımı da yasaktır. sanırım bahsettiğiniz program kurulurken kendi crack ini kendisi yapıyor. ama program demo versiyonsa paylaşabilirsiniz...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben PLC Genel Başlığı altındaki forum sayfasına girdiğim an yeniden giriş yapmamı istiyor sistem ve o sayfada misafir durumunda oluyorum. Bu problem neden kaynaklanıyor olabilir. Sayın yöneticiden tarafıma mesaj ile bu konuyu bildirmesini rica ediyorum...

Teşekkürler...

___

Ben PLC Genel Başlığı Altındaki LG PLC sayfasına girdiğimde sistemden otomatik olarak offline duruma düşüyorum. Tekrar giriş yapmam gerekiyor. Ve tekrar girdiğim aynı durum tekerrür ediyor. Bunun nedenini öğrenebilir miyim... Yönetici abimizden bu konuda bana yardımcı olmasını bekliyorum...


Teşekkürler...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sorun bilgisayarınızın tarayıcılarından kaynaklanmakta yenile igmesini tıklayın sorun kalkacaktır
 

Forum istatistikleri

Konular
128,184
Mesajlar
915,687
Kullanıcılar
449,955
Son üye
seggzsy

Yeni konular

Geri
Üst