Şartel

1Aslan1905

Üye
Katılım
14 Ara 2019
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
23
Evimde şartel 3 5 gune bir resimde atili olan sartel atiyor evde hicbirsey çalışmadığı halde ve sartel atiktan sonra 1 2 saat şarteli çalışmıyor şarteli degiştirdik ama sorun halen var resimde atili olan şartel yardımcı olabilirmisiniz ?
20191214_112117.jpg
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Evimde şartel 3 5 gune bir resimde atili olan sartel atiyor evde hicbirsey çalışmadığı halde ve sartel atiktan sonra 1 2 saat şarteli çalışmıyor şarteli degiştirdik ama sorun halen var resimde atili olan şartel yardımcı olabilirmisiniz ?Ekli dosyayı görüntüle 59672


Nereyi besliyor,ani su ısıtıcısınımı ?Öyle ise,
sigorta değeriniz küçük geliyor ! olmalı.
 
Son düzenleme:
Merhaba. En baştaki kaçak akım rölesi atmayıp sadece otomat sigorta mı düşüyor, resimdeki gibi? Sn. sami inci'nin belirttiği gibi toprak hattını kullanan ve su ile çalışan bir cihazda standby'da kalıp açık olan faz ve nötr bağlantısından su kaçağıyla olan olası kaçaklarda otomat atabilir, ayni otomata bağlı ve devamlı sistemde kalan hermetik şohbenin elektronik kartı gibi, sistemdeki faz, nötr kaçaklarıyla otomat yine düşmüş olabilir. Tam anlayamadığım nokta kaçak akım rölesinin toprak hatlı çalışan bu cihazlarda çalışırken bu durumdaki toprak-nötr, toprak-faz kaçaklarında onun da düşmemiş olmasıdır. En baştaki kaçak akım rölesinin en altındaki test butonuyla test çalıştırma testini yapın., fonksiyonel olup olmadığını da bir görün. Kolay gelsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,659
Kullanıcılar
449,943
Son üye
Ali4129

Yeni konular

Geri
Üst