piller/ batarya kaç yıllık ve içindekilerin özelliği ne? ni-cad , lityum 18650?Bataryadan net 12 volt geliyor ancak matkap 2 3 saniye çalışıp duruyor içindeki pillerde sorun olabilir mi ?
%95 ihtimalle batarya, marka model batarya ne görelimBataryadan net 12 volt geliyor ancak matkap 2 3 saniye çalışıp duruyor içindeki pillerde sorun olabilir mi ?
18650 bir pil , yaptığım testlerde sonucun pilden kaynaklandığını gördüm yakın zamanda yeni pillerle değiştiriceğim.piller/ batarya kaç yıllık ve içindekilerin özelliği ne? ni-cad , lityum 18650?
Laptop pili kullanmayın, artık yüksek akım veren piller gerçekten iyi fiyatlara satılıyor, lehim tavsiye etmem18650 bir pil , yaptığım testlerde sonucun pilden kaynaklandığını gördüm yakın zamanda yeni pillerle değiştiriceğim.
ah be güzel insan, öyle her gördüğün videodakileri gerçek zannedersen böyle olur. otur bir araştır pil nedir diye. 18650 meşhur konu mankenimiz, bak bakalım bir kaç çeşidi varmış diye, hangi etiketli nerede kullanılır diye. yaptığın her şey dört dörtlük ama piller leyla, haliyle bu aşkın sonu hüsran oluyor. leyla'nı iyi seç.18650 bir pil , yaptığım testlerde sonucun pilden kaynaklandığını gördüm yakın zamanda yeni pillerle değiştiriceğim.
Laptop pili kullanmayın, artık yüksek akım veren piller gerçekten iyi fiyatlara satılıyor, lehim tavsiye etmem
Yorumlarınız için teşekkür ederim bu sefer acemilik yapmadım bu matkabı bit pazarından aldım tamir edip kullanacaktım piller gelince orion piller ile değiştiricem.ah be güzel insan, öyle her gördüğün videodakileri gerçek zannedersen böyle olur. otur bir araştır pil nedir diye. 18650 meşhur konu mankenimiz, bak bakalım bir kaç çeşidi varmış diye, hangi etiketli nerede kullanılır diye. yaptığın her şey dört dörtlük ama piller leyla, haliyle bu aşkın sonu hüsran oluyor. leyla'nı iyi seç.
bak bu arama sana doğru leylayı bulmana yardım edecekYorumlarınız için teşekkür ederim bu sefer acemilik yapmadım bu matkabı bit pazarından aldım tamir edip kullanacaktım piller gelince orion piller ile değiştiricem.
Teşekkürler artık bu kuralı öğrendim önemli olan hatalardan ders almak.