İnatçı Sistem Hoparlörü (Çözüldü 82. mesaj)

Şarjı az iken açınca (sadece açınca değim BIOS ve boot menüsünde de geliyor) gelen bip sesinin HP Diagnostics menüsünde de gelmesi kafamı karıştırıyor.
 
Sonunda başardım. Nasıl çözüldü derseniz 4 gün önce GRUB_INIT_TUNE ile çözdüm. Aşağıdaki videolar bana aittir (bir yerden bulma değildir).


 

Şikayet edemezsin. Ne sebeple şikayet edeceksin ki. Telif hakları ile ilgili kanıtın yok.
Sadece seyretmeyeceksin.
Çünkü bu tür videoların çoğuları tıklanma sayılarına göre para kazanıyorlar.
Alıntıdaki tabuları yıkmamın üstünden 3 hafta geçmiş olmasına rağmen halen üzerinden 3 saat geçmiş gibi hatırlıyorum. GRUB_INIT_TUNE ile müzik notası çalacağına umudum yoktu ama denedim, bayağı bildiğin şarkı söylüyor.







Ayrıca telif hakkı meselesine gelirsek ContentID denen bir sistem var. Kanıt olmasa bile video engellenebiliyor (bir kere başıma gelmişti).
 
Son düzenleme:
@CuteKawaiiRainbow2016 yaşınız kaçtı, azminize hayran kaldım yılmadan sonuca vardınız inşallah bu başarıları başka işlerde de gösterirsiniz. Bu arada Allah'tan sabır dilemek bir tabu değildir .
 
@CuteKawaiiRainbow2016 yaşınız kaçtı, azminize hayran kaldım yılmadan sonuca vardınız inşallah bu başarıları başka işlerde de gösterirsiniz. Bu arada Allah'tan sabır dilemek bir tabu değildir .
Yaşımdan size ne. Altı üstü yaptığım alıntılardaki tabuları 3 hafta önce yıktığımı (sistem hoparlörü ile müzik notası çalınamayacağına dair fikri çürüttüğümü) söyledim. İsterseniz konuyu artık çöpe taşıyabilirsiniz (artık başka bir cevap vermeyeceğim ve çoğu kişinin böyle bir ihtiyacı yok).
 
CuteKawaiiRainbow2016 azminize bende hayran kaldım lütfen beni yanlış anlamayın ama bu konudaki özellikle ısrarınız ne için size sistem hoparlöründen melodiler çalmanın getirisi nedir?

Yani bana oldukça gereksiz boş bir iş gibi gözüktü fakat sizdeki azime bakınca acaba kaçırdığım, göremediğim bir şey mi var diye soruyorum kendime.

Çeşit çeşit melodiler yapıp çaldınız peki bunun maddi bir karşılığı varmı yoksa bu melodiler sizin için sadece hobi mi müzik dinler gibi bunları dinlemek hoşunuza mı gidiyor?

Ahlak, haya ve edep çerçevesi içerisinde gelişen tüm hobiye saygı duyarım. Umarım uğraşınızı daha da geliştirir gerçek enstrüman lar ile çok daha güzellerini çalarsınız.
 
Bir nevi hobi gibi düşünebilirsiniz. Bunun nedeni ise bir YouTube kanalıydı (bana ait olan 4 yıllık eski bir kanal). Videolarından biri (ismi ve içeriği) yanlış anlaşılınca başladı. Daha sonra bir video gördüm (3,5 yıl önce) ve o videodakini yapmak istedim. Aradan 3,5 yıl geçtikten sonra başardım. Kanalıma ne oldu diye sorarsanız 4 ay önce kapattım (zaten 3 yıldır kullanılmıyordu). Ayrıca neden bu kadar çok uğraştığımı sorarsanız başlıktan da anlaşıldığı gibi sistem hoparlörünün inatçılığından. Sistem hoparlörünü ancak 1,5-2 yıl sonra müzik notası çalmaya ikna edebildim. Mutlu sona ulaşmamın üzerinden 3 haftadan fazla bir zaman geçmiş. Bu konu çözüldüğü için artık cevap vermeyeceğim ve isterseniz bu konuyu çöpe taşıyabilirsiniz (bir nevi hobi amaçlı olduğundan dolayı başkalarının buna ihtiyacı yok).
 
Son düzenleme:
Adamin biri 5 metre uzakliktan attigi ipligi ignenin deliğinden geçiriyormuş . Padişah buna bir kese altın verin bir arabada dayak atin demiş. Tam o hesap bence .
Mutlu sona ulaşalı 3 haftayı geçmiş, fıkra ile uğraşmaya gerek yok.

Alıntıdaki videoları sorunum çözüldüğü için YouTube.com'dan kaldırdım. Bilginiz olsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…