İlk Android Oyunumuz Yayında!

Örnek kodların oluşması da zaten tüketicinin yönelimine bağlı.
Örneğin;
Eğer PIC kullanıyorsanız internette genelde PIC C bulursunuz.
ama hiç daha önce PIC C yerine MikroC kullandınız mı çok az site bunun hakkında eğitim vs veriyor bende MikroC pro for PIC ve çok az da olsa ARM bildiğim için savunuyorum.Hem destek istiyorsanız Eğer MikroC kullanıcısı olarak LibStock - Community website for sharing libraries, projects and source codes buradan yararlanabilirsiniz.Yani sonuçta ikisinide deneme şansınız var bakın hangisi hoşunua giderse onu kullanın daha ne diyeyeyim :)
 
Sayın firzen zaten siz beklediğimden fazlasını söyleyerek yardımcı oldunuz teşekkür ederim. İşte yine benim en sevdiğim fakat en zararlı yani en çok kayba sebep olan yöntem ile problemi çözmek sonucuna geldim deneme-yanılma biraz zaman kaybedeceğim ama ikisinide denerim artık hangisine daha yatkın olursam onu seçerim. Picproje.com dan hem açtığım konu hemde diğer arm ile ilgili konulardan bilgilenmeye çalışıyorum yavaştan girdim artık arm a bakalım hayırlısı, şuanda asm 16f ile ilgili kod paylaşımında bulunabiliyorum ilerde arm cortex vs. ile ilgili yaptığım örnekleri paylaşabilecek seviyey geldiğimde bu iş oluyor demektir.
 
Bende picprojede devam ediyorum bu sitenin güzel yanı Elektrik konusunda yardımcı olmaları.picproje de elektronik üzerine :)
 
Hayırlı olsun devamı gelir inşaallah
 

Forum istatistikleri

Konular
128,196
Mesajlar
915,752
Kullanıcılar
449,973
Son üye
sfc16

Yeni konular

Geri
Üst