İlginç Kumanda Arızası.. Sebebi nedir?

Katılım
27 Şub 2015
Mesajlar
261
Puanları
1
Selam. İlk önce ufak bir acıklama yapayım. Evimde kablosuz anten var. Televizyona bir aparat takılıyor. Tivibu'dan verilen modem hem internet için wireless hemde televizyona sinyal göndererek tivibu anteni olarak kullanılıyor.

Sorunum şu: Kumandanın sesi kısma tuşu çalışmıyor ama sesi arttırma tuşu çalışıyor. Yada kanalı değiştirme tuşundan biri çalışıyor biri calısmıyor. Ama bazen zaman geçtikçe düzeliyor ama sonra yine bozuluyor. Sebebi nedir acaba bunun ?

Kumanda bozuk olsa hepsi çalışmaz. Yada sadece o tuş çalışmıyor olsa desem ama bazende düzeliyor o tuş. Nedir acaba çözümü
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
kolonya tuş altındaki ve devre üzerindeki karbon yolları yok eder, kumandayı tamamen çöp yapar, eğer içerde tuş altında nemlenme vb var ise sadece kuru bir bez ile yada çok hafif nemli, sürtmeden nazikçe temizlenmelidir.

işe yaramazsa çalışmayan tuş plastikdir uygun şekilde kesin çıkarın, yerine yedek bir kumandadan kullanılmamış tuşu kesip bunun yerine uydurun.
 
kızma be usta evde sentetik tineri gazyağını nereden bulsun aklıma en hızlı uçucu o geldi
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,899
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst