İleri Kumanda Teknikleri

laz73

Üye
Katılım
28 Eyl 2006
Mesajlar
94
Puanları
1
Yaş
39
Bursa Demirtaşpaşa Anadolu Teknik Lisesi, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi

Elektrik Bölümü İlerİ Kumanda Teknikleri Dersi - Ders Notları

ileri kumanda.jpg
 

Ekli dosyalar

  • İleri Kumanda Teknikleri.rar
    893.9 KB · Görüntüleme: 859
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Roboelektronik arkadaşım , seninde belirttiğin gibi ders notlarında sayısal tasarım ve lojik notlarının yanında Klasik Kumanda Devrelerinin Lojik Kapılarla Kurulmasına dair geniş şekiller ve açıklamalar var.Bu notları ben şahsen uzun zamandır arıyordum.Bulur bulmazda başka arkadaşlarında işine yarayabilir düşüncesiyle paylaşıma açtım.
 
Sağol kardeş,iyi yapmışın,paylaşım için teşekkürler,benim sorum,örneğin yıldız üçgen devresini lojik kapılarla yapabiliyoruz,peki kullanım açısından nasıl oluyor,kullanım şartaları nedir,sanayide nasıl kullanırız ne gerekir?
 
Robo elektronik Bu konuda ne yazık ki sana yardımcı olamıyacağım.Benim çalıştığım yerde lojik kapılar daha çok; termik elektrik santral otomasyonu ,generatör trafo korumaları ve santral elektrik iç ihtiyaç bara transferlerinde yaygın olarak kullanılıyor.
 
ileri kumanda teknikleri hakınnda döküman ve sorularınız olursa yardımcı olabilirim...

volkan özurul
demirtaşpaşa eml
elektrik öğretmeni
 
laz73 arkadaşım çok teşekkür ediyorum..tam anlamıyla mükemmel.piyasadaki kitaplardan daha kaliteli bilgi ve dipnota sahip
 
paylaşım için teşekkürler
 

Forum istatistikleri

Konular
128,316
Mesajlar
916,654
Kullanıcılar
450,150
Son üye
Sqnax

Yeni konular

Geri
Üst