çoklu kablo

jackle

Üye
Katılım
1 Ara 2009
Mesajlar
44
Puanları
1
arkadaşlar vinç uygulamasında kullanmak üzere kanca ile beraber 80m aşağıya inen (tambura sarılacak) dolayısı ile 80 ağırlığını taşıması gerekmekte. içinde 4*10 güç ve en az 2*0,75 (daha fazla da olabilir) kumanda damarlı bir kabloya ihtiyacım var. kablo tambura sarılacağından yassı değil yuvarlar olmak zarundadır.
böyle bi kabloyu nerden bulabilirim yada özel mi yaptırmak gerekir ?? bu konuda tecrübe ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Sn.Jackle

Anlattığınızdan anladığım kadarıyla vincinizin bomunda (kancasında) magnetik takılı olacak sizde buna kablo sarma tanburuna bağlı bulunan bir güç kablosuyla enerji vermek istiyorsunuz.Bunun için özel yapım içi ipli yada bezli kablo kullanmanız gerekecek.

Saygılarımla...
 
magnet değil kancanın ucunda hidrolikpack olacak .. normal besleme ve hidrolik devreye start verecek selenoid için de kumanda kablosu gitmesi gerekmekte ! hem besleme hemde kumandanın içinden gideceği bu tarz bir kablo gerekiyor..
 
Sn:jackle

Üntel kablo firmasıyla telefonda görüşmenizi tavsiye ederim görev yaptığım işletmede biz daha çok manyetik kullanıyoruz dediğiniz gibi polip te mevcut ama işletme şartlarımız şu anda manyetik kullanmayı gerektiriyor.4x6 koblo işimizi görüyor bu ihtiyacımızıda üntel den karşılıyoruz isteğe bağlı kablo imalatıda yapıyorlar web sitesinde ulaşım bilgileri mevcut.

Kolay Gelsin...
Saygılarımla...
 
üntelle görüştüm , yardımcı olacaklar.. özel yapım olabiliyormuş. teşekkür ederim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,188
Mesajlar
915,703
Kullanıcılar
449,956
Son üye
CharmanDear

Yeni konular

Geri
Üst