elektronik güvenlik sistemleri işinde calısıyorum
alarm sistemleri(teknim-dscparadox-crow) cctv kamera sistemleri montajı yapıyorum yurtdısı deneyimim var
 
1998 Mimar Sinan E.M.L/İzmir
2001 Celal Bayar M.Y.O Elektrik Teknikerliği

Alarko-Carrier yetkili servisinde, hidrafor,dalgıç pompa,havuz motorları sirkülasyon pompalarının,havalandırma motorlarının kumanda panosu işleri arıza-bakımı.
boiler kazanlarının ısı kontrolü. ayrıca revers osmosis (su arıtma) cihazlarının işletilmesi pano, otomasyonun projelendirilimesi ve montajı işlerinde çalışmaktayım.
yani kısaca su ve hava ile çalışan ne varsa bende ordayım.
 
eml 2002 mezunuyum. TMO(toprak mahsulleri ofisi) elektrik teknisyeniyim. kou elektrik ögrt. bolumu mezunu sayilirim:)(tek ders)
 
Demir çelik sektöründe çalışıyorum , Bakım onarım, arızalara müdahale ve idari işlerden sorumluyum. Elektrik bakım genel formeniyim
İzmir
 
1979 karabük end meslek l.mezunuyum karabük dç fabrikasından emekliyim ölçme ve kontrol oıomasyon sistamleri üzerine çalıştım
 
2008 S.d.ü. Yalvac Myo Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Bölümü Mezunuyum. Antalya da özel bir şirkette Webmaster'ım. Php, Mysql Programlama ve Photoshop, Flash, Fireworks programlarını etkin şekilde kullanabiliyorum. ..:: Fdmr ::..
 
karabükte demir çelik sektöründe arıza ve bobinaj işlerine bakıyorum. 28 yıllık elektrikçi ve bobinajcıyım.
 
1994 İzmitTeknik lisesi mezunuyum.Şu an otomobil lastiğine kord teli üreten büyük bir fabrikada bakım onarım bölümünde elektrik teknikeri olarak çalışmaktayım.
 
1989 Yalova EML mezunu, GÜTEF son sınıf terk (6. yıldan sonra), piyasada otomasyon işleri yapıyorum, iş ayrımı yapmam araç üstü ekipmandan, endüstriyel makinalara, kule vinçlere kadar her işi yapıyorum.
 
Elektrik taahhüt işleri yapan aile firmamızın yöneticiliğini yapıyorum... Ağırlıklı TEDAŞ Şebeke tesis işleri.....
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,855
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst