3*7.2 MW Co-generation santral operatörüyüm...
 
- Bilgisayar Uzmanıyım...
- Elektronik Merakıyım ...
- Yıp Merakıyım ...
 
19 mayıs üni. ele-elo müh. mezunuyum..Bir jeneratör firmasında uygulama mühendisi olarak çalışıyorum..Jeneratör senkronizasyonu, montaj, devreye alma, plc ve Scada izleme işleri yapıyoruz..
 
2004 Ege meslek terk :( Gıda sektöründe Mekatronik teknisyenliği yapıyordum. Askerden sonra Kimya Organik Kimyada aynı dalda iş başı yaptım.
 
ag.og ve şalt malzemeleri satışı ve proje bazında taahhüt işleri yapmaktayız,firmanın satış müdürü'yüm firmamız ankara'da ostim'de hizmet vermektedir.
 
Konya adil karaagaç otomasyon bölümü son sınıf ögrencisiyim.meslekte daha yeniyim temelmi oluşturmakla ugrsaıyorum.ar-ge elektrik elektronik otomasyon firmasinda staj yapmaktayım.kart cizimi plc programlama cam pano yapımı pic programlama üzerinde çalışmaktayım yaş 18
 
2006 Çukurova Üniversitesi Elektrik-Elektronik Müh. mezunuyum. İskenderun/HATAY 'da Demir-Çelik sektöründe hizmet veren bir fabrikanın elektrik-otomasyon Bakım sorumlusuyum.Tanıştığımıza memnun oldum.İyi çalışmalar

bakım sorumlusu olmanın zor ve yorucu olduğu aynı zamanda emeğinin karşılığını da alamamak olarak tanımlıyorlar bu tanıma katılıyor mu sunuz ?
 
bakım sorumlusu olmanın zor ve yorucu olduğu aynı zamanda emeğinin karşılığını da alamamak olarak tanımlıyorlar bu tanıma katılıyor mu sunuz ?

mekanik bakım onarım mühendisiyim. yorucu olduguna katılıyorum. 43 dereceyi gören sıcaklıkta saha içinde ordan oraya sorunlarla ilgilenmek insanı bir hayli yoruyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,774
Kullanıcılar
449,979
Son üye
schule48

Yeni konular

Geri
Üst