2000 myo elektriik mezunuyum Erzincan anatolia minerals altın madeninde elektrik teknikeeriyim..Bu sitede coook tecrübeli arkadaslar var sagolsunlar...bilgilerinden istifade ediyoruz..Herkesin emegine saglık.. :)
 
musmercan orda cok degerli bi abimiz var namık abi aynı şantiyedemisiniz acaba?
 
18 yasındayım projeye göre otomasyon panoları yapmaktayım meslek lisesi mezunuyum aynı zmanda 2 yıllık elektronik bölümü unıversite okumaktayım unıversiteyi açıktan okuyorum.
 
2001 Elektrik Teknik Lise Mezunuyum
2005 Elektrik MYO mezunuyum
Devlet Kurumunda Bakım Onarım Kısmında çalışıyorum.Çalışma alanlarım
Orta gerilim
Alçak Gerilim
Otomasyon
Plc
 
1998 myo mezunuyum
kendi buromda makina projeleri çiziyorum.
 
1994 yılı eletrik meslek yüksek okulu mezunuyum. elektro mekanikçi olarak 5 yıldızlı bir otelde 14 yıldan beri çalışıyorum.
 
merhaba arkadaslar......

MErhaba arkadaslar ustadlardan destek ısıtyorum kendı ısımı yapmak ıstıyorum tecrubelı oldugum konular plc,touch panel,servo motorlar,robot bakım-onarım,pinomatik,hidrolik konularda bilgim ve tecrübem var ama kararsızlık ve eldeki bulgurdan olmaktan korkup princ plavına da korkarak yaklasmaktayım bana bır yol ızlemek ıcın sızın destek ve tecrubelerınızden faydalanmak ısıtyorum.

özelden mesaj da atarsanız sevinirim üstadlar imdiden cok tesekkur ederim....
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
selam arkadaşalar adım burhan kocaelide ikamet ediyorum 95 yılından bu yana özel bir elektirik şirketinde çekirdekten yetişme elektirik teknikeriyim her çeşit KONTAKTÖR , ŞALTER , KESİCİ bakım onarım işinde çalışmaktayım
 
yolun başindayım ustalarimiza bakarak daha 35 seneye çok var, myo okulu mezunu 8 senedir tesisat ve tahattüt işleri yapiyorum şon 1.5 senedir ise çok şükür kendi işimi yapiyorum.
 
1993 izmit Körfez eml. mezunuyum birçok işyerinde çalıştım otomatik kumanda ,plc ,mikroişlemci ,akıllı röle ,autocad ,bilgisayar ağları, telefon santralleri, pano dizaynı ve üretimi, photoshop, tüm office programları, bilgisayar donanımı ve yazılımı, arm ,avr,pic mikrokontrolcü programlama ,pnomatik ,ve mekanik biliyorum sanırım hepsi merak sonucu oldu. ;)
isteyen arkadaşlar ***********************************
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Forum istatistikleri

Konular
128,443
Mesajlar
917,664
Kullanıcılar
450,373
Son üye
kidorki

Yeni konular

Geri
Üst