Üretim Mühendisliği

piratees

Üye
Katılım
20 Eki 2008
Mesajlar
78
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar hepinize iyi haftalar...İş arayan elektrik-elektronik müh.yim. Bazı firmalar (fabrikalar) üretim mühendisi aramaktadır.Bir EEM üretim mühendisi olarak ne yapar tavsiye edermisiniz. Bildiğim kadari ile endüstri müh.alanı bu alanda gelişim var mıdır? İleride maddi ve manevi olarak bize bir değer katar mı?
 
Merhaba dostum. Bende Üretim muhendisi olarak bir fabrikada calisiyorum ve genel olarak bu bolum calisanlari bulunduklari bolumlerde planlama yaparlar. Cogunlukla Endustri muhendislerinin isine yakindir anca sirketin konusunu gore o konunun muhendisi olmak konuya vakif olmak yonunden avantajli olacagindan, o bolumun muhendislerini ararlar. Ben sahsen makine muhendisi olarak cok bekledigimi goremedim. Daha cok teknik yonde ilerlemek isteyen biri olarak pek fazla teknik perspektifi goremedim planlamacilikta.

Planlamaci olarak anildiklarini belirtebilirim.
 
hmm anladım dostum. işin ilginç yanı üretim muduru makine muh. fabrıkada tek elk. elektronık muh. ben olucam .iş tecrubem olmadığı için bir üst amirimin elk. muh. olması tercihimdir diye düşünüyorum.yani bişeyler ogrenebılmem lazım. uretım muduru elk. muh olsa bişeler olur ama mak. muh olması bana ne kadar yardımcı olur bilemiyorum
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,942
Son üye
Nzmtekin

Yeni konular

Geri
Üst