Çok yüksek değişim oranında manyetik alanın vücudumuza etkisi

Katılım
13 Şub 2017
Mesajlar
12
Puanları
1
Yaş
28
Mesela çok büyük çok yüksek bi manyetik alanı olan bi mıknatısı etrafımızda yüksek hızlarda hareket ettirsek vücudumuzu etkiler mi? Etkilerse nasıl etkiler?
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Ondan sonra MATRİX filmindeki gibi elektrik kaynağı olabiliyoruz . + ve - kutup bağlantı uçlarının neresi olacağı konusunda sıkıntı varmış ; yakın zamanda açıklama yapılacak . Tabi inverter de lazım ama alırız artık ne yapalım . Hepimiz kurtulacağız elektrik faturası derdinden inşallah :)
 
Yüksek manyetik alanı yaratmak oldukça zordur magnetom ve rf power amfisi lazim çıkış frekansinin güçlü olması laZım mr ve tomografi cihazlaeindaki gibi insan vücudunu birincisi kalp olmak üzere kalp ritmini bozabilir nabız artışını hızlandırır olumsuz etkisi çok faZla

Ben amatör telsiCiyim aynı zamanda HAARP diye birşey var çıkış güçleri 1kw ve üzeri telsiz ler yanı TX yapan telsizler düşünün bunlarin da bir bölgeden aynı anda çıkış yaptığını düşünün bu rf dalgalar ozon tabakasını delip yağmur yagdirilabilir depremde olabilir yaZdığım varsayım de yildir

Bilimsel bir aciklama dir.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,525
Kullanıcılar
449,904
Son üye
teknikbilimlers31

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst