volverine

Üye
Katılım
14 Mar 2007
Mesajlar
186
Puanları
1
Arkadaşlar,
MCC'lerimizde kullandığımız mevcut kaliteli, pahalı, bazı durumlarda ismi satmaya yeten softstarterlar yerine yıldız-üçgen yolvermeden vazgeçip tercih edebileceğimiz, fiyatı kullandığımız sürücülerden daha makul fakat kaliteden ödün vermeyen, bakımcı olarak başımızı ağrıtmayacak, MCC içinde aşırı yer kaplamayacak boyutlarda sürücüler için hangi marka ve modelleri önerirsiniz?
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Moeller firmasının "Soft starter/DS4 semiconductor contactors" model drive'ını kullanan varmı? Sitesinde yıldız üçgen yerine direk tavsiye etmiş.
Kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi? Kalite, arıza sıklığı, fiyat ne kademelerde?
 
peter markayı tavsiye ederim alman malı galıba oradan gelmıstı
 
Sn. Volverine arkadaşım,
Ne tür bir sistem için kullanacaksın ve kullancağın güçler nedir? Solcon marka oldukça iyi, 3 faz tristör kontrolü mevcut, yani kullancağın motorlarda tam koruma sağlarsın.
 
15kW ve üzeri yüklerde özellikle yüksek devirli fan uygulamalarında kullanmayı düşünüyoruz. Solcon için fiyat aralıkları nedir?
 
Fiyatları satıcısına sormak lazım. Bu Hitachi distribütörü Solcon Soft Starter'ın da distribütörlüğünü yapıyor. Erkan Bey var orda onunlarla görüş.
 
WEG markası da diğerlerinden ucuz ama aynı işlevi yapan bir markadır.
 
AC sürücü olarak bir ara vacon kullanmıştık. Tüm sürücülerde üzerindeki kontrol panelinin LCD ekranı zamanla okunamaz hale getirildi. Hiç istisnasız hepsinde aynı şey oldu. Sizlerde aynı problemi yaşıyormusunuz?
 
siemens 3rw30 mevcut bulunabilir ve makul fiyatlı urun 15kw 32 A olarak 3rw3027 290 tl yakın fiyatıda
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,189
Mesajlar
915,720
Kullanıcılar
449,957
Son üye
sezercakmak

Yeni konular

Geri
Üst