YTÜ Makine mi? İÜ Elektrik-Elektronik mi?

yıldız teknik iyidir pişman olmazsın
 
Bende bu iki üni arasında kalmıştım. ikisini de seçmedim :))
 
Sanırım yanlış tercih yapacaksınız. Profesyonel bir destek alın.

Bu şekilde bir tercih sorusu bence çok yanlış.
 
ytü elektrik bilemem ama elektronikçilere ne öğretiyorlar bilinmez adamlar basit devre kurmaktan aciz pili bağlamayı unutuyorlar çalışmak lazım
 
yıldız teknik- elektrik benim hayalimdi ama olmadı maalesef şimdi dgs ye hazırlanıyorum
 
ytü - elektrik müh.
ytü - makine müh.
marmara - elektrik elektronik (ing.)
bu 3 bölüm arasında kararsızım arkadaşlar. makine liseden beri istediğim ama neden istediğimi de tam olarak bilmediğim bi tutkumdu. sıralamam iyi gelince elektrik elektronik dalları da kafama girdi bunlara da ilgim var gibi. ytü elektriğin teknik üni. olması, marmara elektrik elektroniğin ing. ve elektroniği de kapsayan bi bölüm olması cazip geliyo. okulların kaliteleri hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa eğitim kaliteleri olanakları nasıldır ? sizce hangisi neden avantajlı olur ? en azından bu ikisini teke indirmek istiyorum.
ilgilenenlere çok teşekkürler...

Mühendislik istiyorsan teknik olması büyük bir ayrıcalıktır. Puanın ve sıralaman ne durumda bilmiyorum ama önceliğin elektrik elektronik yada elektronik haberleşmeden yana olsun derim. Makinanın eskisi kadar albenisi kalmadı ama elektrik elektronik makinaya kısayla formunu koruyor. Tabi bunlar benim düşüncem. Sana tavsiyem herkesi dinle fakat kendi bildiğini yap.Senin için hayırlısı olması dileğiyle..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,195
Mesajlar
915,747
Kullanıcılar
449,972
Son üye
Emirhan6161

Yeni konular

Geri
Üst