yüksek gerilim konusunda kişisel gelişim

sunsunsun

Üye
Katılım
25 Ocak 2015
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
28
Merhaba
Elektrik mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim
yenilenebilir enerji konusunda uzmanlaşmak istiyorum.
Bu konuda kendimi nasıl geliştirebilirim neler yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum
Teşekkürler
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Merhaba.Öncelikle bu öğrenme isteğiniz takdir edilecek kadar güzeldir.Forumumuzda "Yeni ve Yenilenebilir Enerji Kaynakları" kısmında yapılan tüm uygulamaları (Özellikle de sn. ŞEF'imizin "Gelin,rüzgar türbini yapalım" sabit konulu yazılarını) okuyup takip ederek,anlayamadığınız veya tam takıldığınız konuları forum içinden burada bizlere direk sorarak (Örneğin enerji üretiminde kullanılacak ve kullanılmayacak olan motor tiplerini ayırt edebilmede,panel bağlantılarında,akü şarjında,üzgar türbini seçiminde ve çalıştırılmasında,vb.konularda) kendinizi de yetiştirebilirsiniz.

Yeter ki öğrenmek isteyin,çünkü bizler bir "hazır kıt'a" olarak burada sizlere her zaman ve daima yardımcı olmaya da hazırızdır.Bu konuda hiç endişe etmeyin.Kolay gelsin.Başarılar.
 
Son düzenleme:
Sn.sunsunsun,Sn.binbaşının yazdıklarına ilaveten;konu ile ilgili forumları,yayınları, araştırmaları ve fuarları sürekli ve sıkı takip edin.Çok okuyun çok bilgi sahibi olun.Bu çok bilgi (teknikleri,donanımları,piyasaya yeni sürülenler,piyasada mevcut olanlar,konu ile alakalı Türkiye de ve dünyada hangi firma ne satıyor,ne nereden daha ucuza temin edilebilir.Neler dışarıdan alınmak zorunda neler yerel imkanlarla üretilebilir,mucitler neler yapıyor)artık siz istemesenizde sizi bu işin uzmanları arasına taşır.Kim bilir belki birgün bu işin en iyi bileni uygulayanı en başarılısı siz olursunuz.Allah yolunuzu açık etsin...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,180
Mesajlar
915,674
Kullanıcılar
449,946
Son üye
kerim2756

Yeni konular

Geri
Üst