vinç için motor koruma şalteri

makina19

Üye
Katılım
2 Haz 2009
Mesajlar
112
Puanları
0
Yaş
44
vinci hareket ettiren yürüyüş motorları için nasıl bir koruma yapmalıyım 3 kw 2 motor ve bir kontaktörden paralel besleniyor yapan firma sigorta kullanmış ben mkş düşünüyorum sizin tavsiyeleriniz nedir?
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
beyfendi sizin sistemin işleyişine herkes vakıf değil. Biraz daha açarsanız çalışan sistemi bende diğer arkadaşlarda yardımcı olmaya çalışalım.
 
vincin yürüyüş sistemini düşünün 2 ayaktada 3kw 2 motor var bu motorları bir kontaktör besliyor paralel bağlanmış koruma olarak sigorta kullanılmış ve motorlar yanıyor
 
termik olmadan bağlanması yanlış. Sigortayla olacak iş değil o. Motor etiket değerlerine göre termiği ayarlayıp takarsanız daha iyi olur.
 
vincin yürüyüş sistemini düşünün 2 ayaktada 3kw 2 motor var bu motorları bir kontaktör besliyor paralel bağlanmış koruma olarak sigorta kullanılmış ve motorlar yanıyor

Her iki motora ayrı ayrı 6-10A siemens motor koruma kullanıp ayarını 7A ayarlayacaksınız.Kumanda devresinde motor korumaların kontaklarını seri kullanıp hangisi arıza verirse versin sistemi durduracak şekilde bağlayacaksınız.Kullandığınız vincin Portal vinç olduğunu anlıyorum tek tarafın yürümemesi için bu şekilde bağlamalısınız.
 
motor koruma takılan bir sisteme artık daha termik takılmaz. motor koruma olan bir sisteme sigortada takılmaz. zaten motor koruma ikisinin işini görüyor.celik-cpu arkadaşımızın dediği doğru ama 6-10motor koruma yüksek 4-6 senin işini görür saygılarımla.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,360
Mesajlar
917,020
Kullanıcılar
450,227
Son üye
kullanıcı2343

Yeni konular

Geri
Üst