Güzel bir eğitime benziyor
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
arkadaşlar kuramıyorum programını..
service pack 1 i yükle diyor..
ben 1' ide 2 yide yükledim..
tekrar kuruluma girdim yine 1 i yükle diyor..
vista kullanıcıları sizde çıktı mı problem ve nasıl çözdünüz
 
volcanoos Hocam Allah sizden razı olsun.Gerek program gerekse anlatımlar çok güzel videolar kaliteli.Inculde dosyası yukarda verilmiş olan siteden indirlebiliyor arklar indirip orda istediği dosya yerine indirdiğiniz dosyayı gösterirseniz problem hallediliyor...
 
vijeso citek ana sayafasında bir problem var farklı kaynaklara başvurmak gerekebilir.Araştırıp en kısa zamanda haber ederim.
 
ben hepsini indirdim. herhangi bir sorunla da karşılaşmadım. eline sağlık
 
eğitim videoları cok iyi gercekten yararlı buldum paylasım için tesekkurler
 
Eğitim videoları silinmiş tekrar upload edebilirmisiniz?
 
acemi27 Nickli Üyeden Alıntı

volcanos kardeşim şimdi ben eğitim videosunda göserilen örnekleri yapmak istededimö ama belirli bir bölüme gelince tıkanıyorum çünki oradaki bayanda bulunan bazı dökümanlar bizde yok mesela onda include ettiği ces_include dosyası yok bizde birde Toggle Buton yapmak istedim bizdeki programda öyle birşey bulamadım gözlerim kör oldu aramaktan yardım lütfen!


Aynı sorunu ben de yaşadım. Problemi aşmak için, videodaki bayanın insert function dan ekleği komutunu ( Mesela Toggle(sTog) ) kendiniz el ile girerek aşabilirsiniz. Toggle butonunu yapmak için tuşun input kısmına Toggle(Değişkenin Adı) şeklinde yazarsanız çalışıyor. Kolay Gelsin.
 
abi sen zaten türkçeleştirmeye başlamışsın SIKADA :)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,855
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst