Vestel buzdolabi

dasmeel

Üye
Katılım
3 Ağu 2017
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
43
Merhabalar dostlar vestel nofrost buzdolabı var dolabın sogutmasinda herhangi bir problem yok ancak sr alarm hatası veriyor sürekli, cihazın enerjisini kesip tekrar verdiğimizde birsüre sonra tekrar ediyor bu konuda bilgisi olan varmıdır tecrübe eden oldumu, teşekkür ederim.
 
senin vestel amca ben hasta olacağım doktor çağır demek istiyor. güzel insan dolap senin evinde, modelini falan sen biliyorsun. ekranı var mı yok mu bilmiyorum. verdiği hata kodunu araştırın. kullanma kılavuzunda veya sitesinde bip seslerinin anlamı vardır. çok geniş bir soru sordunuz, daraltın lütfen
 
Buzdolabınız SR veya ünlem uyarısı veriyor ise;

• Buzdolabınızı ilk kez veya uzun bir aradan sonra ilk defa kullanıyorsanız, ilk 24 saat içerisinde SR/Ünlem uyarısı vermesi normaldir.

• Buzdolabınıza fazla miktarda taze yiyecek konulduğunda ve kapağı uzun süre açık kaldığında iç ortam soğukluğu düşecektir. Ürününüz yeterli soğukluğa ulaştığında SR/Ünlem uyarısı kaybolacaktır.

Sorun devam ediyorsa buraya tıklayarak yetkili servis talebinizi kolayca oluşturabilirsiniz.

https://cozumuvar.vestel.com.tr/cozumler/beyaz-esya/buzdolaplari?icerik=buzdolabi-sr-unlem-hatasi-veriyor#:~:text=Buzdolabınıza fazla miktarda taze yiyecek,yetkili servis talebinizi kolayca oluşturabilirsiniz.

https://cozumuvar.vestel.com.tr/giris
 
Dolap soğutuyor ve Sr hatası varsa iç soğukluk set değerinde değildir.(buz çözme hatası)Termal sigorta,Rezistans veya elektronik kart arızalıdır.Reset atarak kaybolur.(Geçici çözüm)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,196
Mesajlar
915,751
Kullanıcılar
449,973
Son üye
sfc16

Yeni konular

Geri
Üst