twido ve atv12 sürücü haberleşmesi

alcadraz

Üye
Katılım
2 Nis 2008
Mesajlar
17
Puanları
1
Yaş
39
selam arkadaşlar twido plc ve atv12 sürücünün haberleşmesiyle ilgili bilgisi olan veya yazılmış örnek bir programı olan varmı ?
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
ne yapmak istiyorsun hocam bana geri dönüş yaparsan sevinirim.
xbt-n200 operatör panelinden sürücüye start stop yön değiştirme ve frekansını ayarlamak istiyorum. daha önce atv11 sürücü kullanıyordum bu işlemleri anolog modül kullanarak yapıyordum. atv11 yerine atv12 çıkardılar ve bunun modbus haberleşmesi var. yaptığım makinalarda maliyeti ucuzlatmak için plc ile sürücüyü haberleştirmek istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. e-mail kullanarak haberleşe biliriz. (********@hotmail.com)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
twido suite yazılımının lütfen şifre veya crack i lazım yardımcı olacak olan yokmu acaba
 
xbt-n200 operatör panelinden sürücüye start stop yön değiştirme ve frekansını ayarlamak istiyorum. daha önce atv11 sürücü kullanıyordum bu işlemleri anolog modül kullanarak yapıyordum. atv11 yerine atv12 çıkardılar ve bunun modbus haberleşmesi var. yaptığım makinalarda maliyeti ucuzlatmak için plc ile sürücüyü haberleştirmek istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. e-mail kullanarak haberleşe biliriz. ([email protected])

Siz e-maille sorunu çözeceksinizde forum'un ne anlamı kaldı o zaman ? :cool:
 
selam arkadaşlar ben atv12 invetöre şifre koydum ve belli zaman sonra şifreyi unuttum ne yapmam lazım yarsımcı olursanız sevinirim saygılar...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,350
Mesajlar
916,919
Kullanıcılar
450,204
Son üye
TFC

Yeni konular

Geri
Üst