Hızlı devreye girip çıkan yüklerin mesela kaynak makinelerinin bol olduğu sistemlerde konvansiyonel kontaktörlü sistem bu yüklere yetişemez. Onun için bahsettiğiniz sistemler kullanılıyor.Arkadaşlar tristörlü kompanzasyon panosu kuran, bakım yapan veya kullanım alanını gören var mı aramızda.. Bu sistem çok maliyetli nerelerde kullanılabileceğini merak ediyorum
Her kaynak ile imalat üzerine çalışan bir tesiste gereklidir diyebilir miyiz?Hızlı devreye girip çıkan yüklerin mesela kaynak makinelerinin bol olduğu sistemlerde konvansiyonel kontaktörlü sistem bu yüklere yetişemez. Onun için bahsettiğiniz sistemler kullanılıyor.
Onu ben değil fatura ya da endeks söyler.Her kaynak ile imalat üzerine çalışan bir tesiste gereklidir diyebilir miyiz?
Her kaynak ile imalat üzerine çalışan bir tesiste gereklidir diyebilir miyiz?
Üstat bu fatura için bir şey diyebilir misiniz? Yerinde baktığımda yapışık kontak yoktu. Ama kapasitif aktıfın iki katı seviyesinde, röleyi resetleyemedim şifresini bulamadık. Ya rölenin kafası karıştı yada tristörlü olarak mı revize edilmeli bilemedimOnu ben değil fatura ya da endeks söyler.
Onu ben değil fatura ya da endeks söyler.
Soru soruluyor, cevap veriliyor. Verilen cevaplar beğenilmezse konu başlığı ve soru ambalajı değiştirilip tekrar soruluyor. Bu sorulara cevap Neyzen Tevfik tarzıyla verilebilir ancak ama neyse.ben olsam eüzü besmele çektikten sonra ilk şunu yapardım:
- ''bi dene faturayla sistem analizi yapılmaz. kahve falı bakmıyoruz burda. işletmenizin bir yıllık fatura klasörünü getirin bakiiim'' derdim.
sonrası allah kerim.