Topraklama barası

Valla tanımıyorum, doğrudur. Sadece kızgınım. Kafası güzel cümlesini henüz sindiremedim.
İnsanın kafasının güzel olması için illaki illegal maddeler tüketmesi gerekmiyor :)
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
kafası güzel değil birader türkçesini sen söyle bilmiyoruz dedik . yazdığım mesajlardan birinin şahsına kötü bir laf çıkmışsa ağzımızdan ozaman tamam deyecem . ama cımbızlama kırk yılın başında bir cümleyi cımbızlama çekip terbiye dersi vermeye kalkarsan sıkıntı .. sonrada sen kimsin vari sana dedim mesaj yazma bilmem ne elbeyye cevap verilirde yakışık almaz ..
 
Dikkat ederseniz ben size değil @kocamanusta ustaya cevap vermiştim. Ama siz halen size göre şöyle olması lazım size göre böyle olması lazım diye cevapladınız.
 
aramızda forum yöneticisi varmı ya arkadaşa söyleyelim yazdığım mesajı şunlar görebilir şunlar görmeyebilir gibi bişi yapsın . arkadaşlarada söyliyelim o mesaj kocaman ustaya yazılmıştır okumayın .
 
Evet benzer bir özellik var ve şuanda yaptım. Cevaplarınız için teşekkürler.
1697129958714.png
 
Son düzenleme:
çalışmıyor ben daha önce yaptım nasıl okudun yav ?
 
Ben "yok say" butonunu kullandım artık ne yazdığını görmüyorum. Aynı şeyi bana uygularsa sevinirim. Böylece benim yazdıklarımı görmez.​
 
Son düzenleme:
kuduste savaş var yoksa ağlama duvarına gidip ağlayacam . bu forumun akıl yaşı sınır falan yok demi?
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,194
Mesajlar
915,742
Kullanıcılar
449,970
Son üye
Liliane

Yeni konular

Geri
Üst