Temel topraklama da çatıya çıkan filizler birbiri ile bağlanıyor mu ?

MERHABA ARKADAŞLAR..
TEMEK TOPRAKLAMA İMALATINDA BİNİN KULLANIM AMAÇ LARINA GÖRE GALVANIZ FİLİZLER KOLONLARIN İÇERİSİNDEN ÇIKILIR..
BU FİLİZLER EŞ POTANSİYEL BARA İÇİN KULLANILIR..
EŞ POTANSİYEL BARA İÇİN KULLANILMAYAN FİLİZLER KAT SONUNA KADAR ÇATI HARİÇ KOLONLARIN İÇERİSİNDEN DEVAM EDER BU 25x4MM GALVANIZDIR BUNUN AMACI İSE BİNA STATİK ENELEKTRİĞİN GİDERİLMESİDİR.
BU TOPRAKMA HASTANE-OKUL-İŞ MERKEZİ VE İNSAN YOĞUNLUĞUNUN ÇOK OLDUĞU YAPILARDA KULLANILIR..
DAİRE TESİSATLARINDA BU UYGULAMA YAPILMAZ..
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
gakkoseffa. önce konuşmalarına dikkat et sonra projeyi dikkatli bir şekilde incele. zaten gönderdiğin projede her şey açıklanmış ama sen anlamamışsın yada anlayamamışsın. bu çatıya kadar çıkan iletkene filiz falan denmez. bu bile senin teknik yönden yetersiz olduğunu kanıtlar ama sen kalkmışsın kamu ihalesinde taşeron olarak görev almışsın. Allah Büyük montajda yaparken dikkatli ol diyorum.
projeye dikkatli bak bakalım şimdi notlar kısmınd 2. EN ÜST TABLİYEDE TEMELDEKİ GİBİ TOPRAKLAMA KARALOJİ YAPILACAKTIR. notu yazıyor bi bak bakalım karaloji ne demekmiş. öğren yani. herşey eğitimden geçer.
 
ademçelik arkadaş kusura bakma sen konuya değinince dikkatımı çekti adını yanlış yazmışım çok özür dilrerim bilinçli olarak yapmadım.Benim sormak istediğimde bunun amacıydı zaten proje gayet açık bunu anlamak için uğraşmaya gerek yok sanırım.NAFİZOKUMUŞ arkadaşıma çok teşekkür ederim ben sorumun cevabını aldım teşekkürler
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,847
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst