Telefonların şarjı hiç bitmeyecek

srdr X

Üye
Katılım
11 Eki 2009
Mesajlar
256
Puanları
1
Yaş
41
Alternatif enerjili elektronik cihazlar üreten Novothink’in, iPhone için özel olarak geliştirdiği ve Apple lisanslı ilk güneş enerjisi ile şarj etme özelliği olan taşıma kılıfı Surge’i pazara sunduğunu duyurdu. Şık tasarımlı, güneş enerjisi ile çalışan hibrid şarj aleti/taşıma kılıfı, iPhone kullanıcılarının iPhone’larını taşırken güneş olan her yerde cihazlarını şarj edebilmelerini mümkün kılıyor. Cihaz ayrıca florasan ışığında da kendini şarj etme özelliğine sahip. iPhone 3G ve 3GS uyumlu Surge kılıfları Haziran ayı itbari ile Türkiye’de Turkcell Flagship Store’larda satışa sunuldu...

GÜNEŞİN VE IŞIĞIN OLDUĞU HERYERDE ŞARJ İMKANI
Güneş enerjisi ile şarjı sağlayan solar paneller içeren özel tasarımlı şarj aleti/taşıma kılıfının yanısıra, Surge USB 2.0 kablosu da içeriyor. Bu kablo standart USB portları ile uyumlu ve yüksek kapasiteli şarj etme ve veri alışverişi yapmayı mümkün kılıyor.

Novothink Başkanı Ian Dorfman konuya ilişkin açıklamasında, “Surge solar panel teknolojisini günlük yaşama dahil etme yolunda atılan büyük bir adım. Yalnızca yüksek düzeyde fonksiyonel olmakla kalmayan aynı zamanda da ekonom ik olan, çevreye duyarlı bir mobil çözüm sunduğumuz için inanılmaz gururluyuz.” dedi.

Telefonların şarjı hiç bitmeyecek! - HTEkonomi
 
güzel teknoloji ama kutuplarda olanlar için nasıldır bilemiyorum:)
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,193
Mesajlar
915,740
Kullanıcılar
449,969
Son üye
kdrtkn

Yeni konular

Geri
Üst