Teknik Eğitim Fakülteleri İle İlgili Gelişmeler!

Eğer yasa çıkarsa bu yıl öss'de teknik öğretmenliği kazananlara mezun olduklarında mühendislik unvanı verirler mi?
 
merhaba arkadaşlar

Hüseyin gülsün beyle görüştüm hani şu tokat milletvekili olan TEF kökenli mecliste bizden yana söz alan milletvekilimiz. bizimle ilgili çalışmanın meclis tatiline kadar bitebileceği YANLIŞ bir haber olduğunu söyledi. fakat TEF leri adına hiç bu kadar sona yaklaşılmadığını çalışmaların süratle devam ettiğini söyledi. meclis kapanana kadar TEF lilerin durumu nihayete eremez çünkü daha kanunlaşmış bir şey yok bizimle ilgili bir komisyon bu çalışmayı yürütüyor olmalı. kanuşlaşması gerekli öyle değilmi ARKADAŞLAR. ortada bir taslak olmalı bende bu taslakla kimlerin ilgilendiğini BULABİLİRSEM ona telefon ile görüşme yapacağım. içinizde birini bilgisi VARSA versin. İSMİNİ versin yeter. isterseniz sizde HÜSEYİNGÜLSÜN vekilinizi arayın. TEL ; 0 533 742 90 00 (direk kendisi ile görüşeblirsiniz - sıcakkanlı birisidir - tıpkı TEF deki hocalarımız gibi.)
 
Meraba sevgili arkadaslarım. Ben de Gazi teknik eğitimde okuyorum bu yıl mezun oluyorum yaz okulu ile. bu çalışmalar ile ilgili bilgi ve belgeye sahip olan arkadaslarımız (dilekçe v.b. gibi) bana ulaştırabilirler mi acaba? ben de bu harekete katılıp yök v.s. gibi yerlere gereken basvurularımı yapmak istiyorum. cevaplarınızı bekliyorum.
 
Merhabalar, ben 2002-2005 seneleri arasında gazi üniversitesinde teknik eğitimde öğrenim gördüm fakat ataması olmayan bir bölümde okuduğum için bölümü bıraktım.tekrar öss ye girdim.ve bilgisayar öğretmenliğini kazandım.şu an son sınıftayım bu tür tartışmalar ben gazi'ye başladığım 2002 yılında vardı halen var ;) SONU OLMAYAN BİR YOL GİBİ SANKİ.......
Eğer ben GAZİ ünv'de bulunan hocaları dinleseydim TEKNOLOJİ MÜHENDİSİ OLACAKTIM :) öle diyorlardı. Teknik eğitimler yıllardır aynı sorunla başbaşa çünkü öğrencilerin kendisinde sorunlar var.. kimse sahip çıkmıyor.Çoğu End.Meslekten gelme...Ailelerinde eğitimi az.ilgilenen yok. HUKUK fakültesinde böyle bişey olurmuydu sizce.. AYRICA tartışmaya gerek bile yok çünkü hiç DÜZELMİCEK :-\ ???
 
Teknik Eğitim Fak. öğrencileri hakkındaki görüşlerinize katılmamak mümkün değil. Ancak mesafe alındı önceki yıllara göre. Tüm arkadaşlar birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederse mühendislik hakkı veya fırsatı verilecek. Teknik Öğretmen ve birlikte mezun olacağınız arkadaşlarınızla lütfen irtibatınızı koparmayınız. Teknik Eğitim vakıf, dernek veya ilerde oda kurulması gibi durumlar karşısında katılımınızı sağlayınız. Bilinçli Teknik Öğretmenlere ihtiyaç vardır. Teknik Öğretmenlerin sürü mantığıyla her tarafa güdülmeleri ve vaziyet karşısında tepkisiz olmaları gerçekten üzücü bir durum. Durumun düzeleceği konusunda ben umutluyum, çünkü ben elimden geleni yapıyorum ve Teknik Öğretmen ünvanına sahip herkes de yapmalı!
 
Değerli arkadaşlar merhaba, Mehmet Halil DURCEYLAN arkadaşımızdan gelen maili sizlerle paylaşmak istedik..

Teknik Öğretmen arkadaşlarımız talep etmeleri halinde Sakarya Üniversitesi uzaktan eğitim modeliyle mühendislik tamamlama programı açacaktır. Dilekçeleri ekte sunuyorum. İlgilenen arkadaşlar bu dilekçeleri YÖK ve Sakarya Üniversitesi yönetimine faxlayabilirler.

YÖK Fax : 0 312 266 51 53
Sakarya Üniversitesi Fax : 0 264 295 50 31

_Teknik Eğitim Fakülteleri buluşma noktası_

http://aydinsoysal.googlepages.com/dilekceler.zip


facebookdaki Teknik Eğitim Fakülteleri buluşma noktası grubundan gelen mesajdır...
 
Arkadaşlar bir önceki mailde sakarya üniversitesinin uzaktan eğitim ile mühendislik tamamlama programını açabileceğini duyurmuştuk. Bu konu ile ilgili arkadaşımızdan gelen mail:

Hocam merhaba,

Bir kaç akademisyen hocanın haberi var. Ancak, rektörlük yönetiminin haberi yok. Bu konuda dilekçelerin sayısına bağlı olarak yönetimin bu durumu dikkate alacağını söylediler.

Mehmet Halil DURCEYLAN
Teknik Öğretmen & MBA

facebookdaki Teknik Eğitim Fakülteleri buluşma noktası grubundan gelen mesajdır...
 
YÖke gÖnderİlen dİlekÇenİn cevabi geldİ.ancak bÖyle bİŞeyİn olmasinin mÜmkÜn olmadiĞi yaziyordur.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,778
Kullanıcılar
449,981
Son üye
Muhammeddt

Yeni konular

Geri
Üst