TEKNİKER OLARAK SERBEST ÇALIŞMA

...
...
Bu durumda dışarıdan ufak tefek işler alıpta yapmamak nasıl olur.

Bir işte çalışıyorken ek olarak piyasada iş yapmanın uygun olmadığını söylüyorum.İşsiz birisi için söylediğimiz bir şey yok.
 
Size geçmiş olsun diyorum haklı olabilirsiniz kıami olarak ama atıyorum 800 tl maaş alıyorsun minimum 400-500 tl kiraya eve çıkacaksın evlenip hadi buyur bakalım daha iyi bir fikri olan varmı insaf yani arkadaşlar bunun neyi doyumsuzluk paraya zerre kadar değer vermem ama mu meret siz hiçbirşey olmuyor benim yerimde siz olsanız ne yaparsınız iş değiştir diyecektir eminim çoğunuz nerde abicim hani???? heryer şişmiş adam çıkarıyor yukarı bıyık aşağısı sakal misali...çok zengin olma çabasında değilim sadece orta sınıf bir yaşantım olsun yeter saygılarımla.......
 
Şahsınıza almayın yazılanları.Genel olarak düşünün.
Eşiniz v.s. çalışmıyorsa zor tabi bu devirde yaşamak.
 
Eyvallah üstadım tabiki yaşamak kolaymı eşim yok henüz ama nasipse girişimde bulunacağız ama bu maşlarla nasıl olcak be üstadım bende yanlış yaptığımın farkındayım ama napıyım..
 
Etik olarak dogru degil ama sartlar bide onu düsünelim fiyasa kotu maaşlar iyi degil herkez boyle calısmaya basladı.
 
İşinden artan zamanda başka bir iş yapman etik olarak ancak piyasada yapılan iş kalitesinden daha düşük bir seviyede yaparsan hem kendine hemde piyasada çalışan diğer arkadaşlarına büyük yanlış yaparsın. Patron konusuna gelince yukardaki şarta uygun iş yapıyorsan sana hiçbir şey demiyecekdir.
 
iş kalitesi konusunda sorun yok dediğim gibi kimsenin kimseye faydası yok.kendimizce mücadele ALLAH utandırmasın....
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,349
Mesajlar
916,894
Kullanıcılar
450,192
Son üye
berke66

Yeni konular

Geri
Üst