Teiaş'da Çalışma Hakkında Bilgi

cingar

Üye
Katılım
15 Ocak 2009
Mesajlar
7
Puanları
1
selam millet..ben istanbulda son sınıf metal öğretmenliği ikinci eğitim olarak okuyan meslek lisesi elektrik çıkışlı ve elektriği seven bir kişiyim..Şanlıurfa teiaşa başvuru yaptı işkur aracılığı ile ve ilk sıralardan mülakata çağrıldım..
benim sorum..
Bu teiaş da çalışma şartları nedir..Elektrik teknisyeniş ne iş yapar..
maaş nedir..nasıl bi, çalışma yöntemi vardır..şanlıurfa nasıl bir yerdir...alah aşkına bana yardım edin..bu işe ihtiyacım var..bilgi almam lazım..
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Urfa teiaş'ta arkadaşım çalışmakta.Kendisi ile görüştüm yardımcı olmaya çalışırım dedi.İstersen sana telefon numarasını verebilirim.
 
Kardeş ben urfalıyım urfa sıcak ve güzel bir memlekettir TEİAŞ sağlam bir kuruluştur orada seni verecekleri birime göre yapacağın iş değişir Hat ekibide olursun Role ekibide bürodada kalabilirsin maaş ise işçi vya memur değişir selam kolay gelsin
 
selam bülent63 kardeş..birazdaha bilgi versen..işçi statüsünde çalıştıracaklar herhalde...maşş hakkında bilgi versen..çalışma şartları nasıl..urfa a hayat nasıl..lütfen..
 
selam acilstop senin bu arkaaşının numarasını versen de bilgi alsam..lütfen..
 
merhaba.teiaş ta çalışma hakkında bilgi başlığınızı gödüm.bende kırklareli teiaşa başvuru yaptım ve mülakata çağrıldım.bana mülakat hakkında bilgi verebilir misiniz?teşekkürler.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,336
Mesajlar
916,798
Kullanıcılar
450,178
Son üye
Esat YILDIZ

Yeni konular

Geri
Üst