TEF mezunları ve Yüksek Lisans ilişkisi

Teknik öğretmen maaşı yüksek lisans yapınca ne adar fark ediyor bilgisi olan var mı. Ek ders ücreti %25 artıyor diye duymuştum.
 
Ben makine teknik öğretmeniyim, mekatronik müh yüksek lisans yaptım, benim başvurduğum dönem ve sonrasında çok fazla tef mezunu gelince mühenislik şartı koydular. tezi teslim edince inşallah mezun olucam ama alacağım diplomanın bana maddi anlamda hiçbir kazancı yok. beraberinde fazlası ile götürdü zaten :)

İngilizce ve işletme konularında ihtisas yapmak teknik konulara göre daha avantajlı vede iş olanakları da kariyer olanaklarıda daha geniş.

Teknik bi yere kadar sonrası ingilizce de işletmecilikde lazım !!
 
merhaba
elektronik öğretmeniyim. 2000 yılı mezunuyum. öğretmenlik yapıyorum. y. lisans yapmayı düşünüyorum.bu konuda ne düşünürsünüz. bititrirsem doktora yapmayı düşünyorum
 
Arkadaşlar,
Türkiye'de yeni yeni yerleşmeye başlayan İş Sağlığı ve Güvenliği üzerine yüksek lisans yapmak bence isabetli bir karar olur. İş Sağlığı ve Güvenliği gelişmeye çok açık bir konudur. Doktara ve üzerisi için çok müsaittir.
 
Teknik Eğitim Fakülteleri kapatıldı. Bu bizlerin Yüksek Lisans yapabilmesi için bir engel teşkil eder mi?
 
tekinik eğitimler kapandığı için şuan yüksek lisans yapma durumumuz sadece disiplinler bakımından denk olan mekatronik bölümünden yüksek lisans yapılıyor. o da çok az bir sayı istiyor. örneğin bizim marmara için mekatronik sadece 5 kişi alıyor.
 
teknik eğitim fakultesi kapansada değişen birşey olmayacaktır. şu an teknik eğitimde yüksek lisans programları açılıyo sonrada, teknoloji fakültesi yüksek lisans programı açacaktır. teknoloji fakültesi yüksek lisansı yapabilirsiniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,855
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst