Tablaya galvaniz şerit hakkında yardim

Çok tesekkur ederim hocam okuyacagimm
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Genelde tüm elektrotlara istenmez yapının dörtbir köşesine yapılır, betondan ek odası şeklindedir ek odasının iç yüzeylerinden birine bara monte edilir birleşimler bu bara üzerinde yapılır.
Temel topraklamasını yaparken pano odasına şerit çıkmayı unutmayın.
 
Hocam sizin gibi insanlar oldukça biz teknikerlerin sırtı yere gelmez..gayet güzel ve açıkça anlatmissiniz..çok teşekkürler sayın hocam.
 
Hocam sizin gibi insanlar oldukça biz teknikerlerin sırtı yere gelmez..gayet güzel ve açıkça anlatmissiniz..çok teşekkürler sayın hocam.

Bazı yorumlarımı okuyanlar beni ukala yada kibirli diye nitelendiriyor olabilir oysaki ben iyi bildiğim hakim olduğum konularda tartışırken sadece ölçüyü biraz kaçırıyorum bu birazda karşımdaki üyenin agresifliğinden de kaynaklanıyor, bu nedenle kalbini kırdığım üyeler olduysa özür dilerim.
Benim için ülkemin her teknik elemanı çok değerlidir çırağıda yüksek mühendiside hepsi çok değerlidir.
Övgü dolu sözleriniz içinde teşekkür ederim.
 
Rica ederim hocam ne demek ...insan duygulanıyor böyle hocalarımız tecrübeli abilerimiz var ..boyle oldukça biz doğru is yapmak için daha da kuvvetlenip gucleniyoruz..gurur duydum hocam kolay gelsin iyi geceler..
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,724
Kullanıcılar
449,960
Son üye
katzeimar

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst