Solidworks 2013 Kurulum

bbs2006

Üye
Katılım
13 Kas 2006
Mesajlar
244
Puanları
1
Yaş
47
Merhaba
ben solidworks 2013 64 bit bilgisayarlarıma kurdum. kurulurken hiç bir sıkıntı yoktu. sonra tekrar kurmak istedim. ancak kuruluma başladıktan sonra % 40 geldiğinde bir dosyayı kopyalayamıyorum diye hata verdi. önceden kurduğum programı kuramıyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı.
 
1- Cd/dvd-writer okuma modunda cd'de veya dvd'deki bu bilgileri tam olarak okuyaması buna neden olmuş olabilir.Dvd veya cd daha önceki kurulumlarda sorunsuz çalıştığı sırada bu okuma düzgün sağlanmış,daha sonrasında ise dvd veya cd'de oluşan ve okunamayan bu bölgede oluşan kir veya bir parmak izi bu bölgedeki okunmayı çok zorlaştırmış da olabilir.Cd veya dvd'yi uygun bir temizleme sıvısıyla (Tft,lcd ekranları temizleyen özel sıvılar gibi) temizleyip içten yani merkezden dışa doğru,çizmeyen bir bezle dikkatlice de temizlemeniz gerekir.Bu cd veya dvd yüzeyinden laser ışığı yansımasında bir sıkıntı bulunuyorsa buna neden olan yani kalan %40'dan sonrasını da takılmadan okumasını bu işlem sağlayabilecektir.

2- Dvd,cd-writer'ınların bir de okuma işlevini direkt yapan lenslerle ilgili bir problemi de (Üzerinde normalden fazla birikmiş toz,kir,vb.) bu elektronik hataya (Okuyamama hatasına) yine neden olabilir.Sebep cd'den değilse eğer cd veya dvd-writer'ın içi açılarak bu lensin dikkatlice temizlenmesi de gerekebilir.

3- Install (kurulum) yaptığınız kaynak cd/dvd değil de hdd'e kayıt edilen bir dosya ise bu dosyada özel bölüm (%40'ına erişildiğindeki dosya) zamanla çeşitli nedenlerle (Virüsler,disk kullanım hataları,vb.) bozulmuş da bulunabilir.Eğer böyle bir durum söz konusuysa bu depo edilen,yani hdd'e ınstall (Arşivlenen) solidworks dosyasını tam silerek cd veya dvd'den temiz yüklemeyi (Kopyalamayı) yeniden yapmanız gerekecektir.Kolay gelsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,195
Mesajlar
915,746
Kullanıcılar
449,970
Son üye
Liliane

Yeni konular

Geri
Üst