Sinyal ve İkaz Lambası

yavuz31

Usta Üye
Katılım
12 Ocak 2010
Mesajlar
1,187
Puanları
156
Yaş
47
arkadaşlar kumanda panosundaki ikaz lambalarda klemsanın lsk-2 serisini tavsiye edermisiniz bu ve diğer markalarda biraz açıklama yaparmısınız.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
yerli çok pahalı olmayacaksa emas veya klemsan, iyi birşey istiyorsan telemecanique veya siemensten ürünler seçe bilirsin.
 
Sinyal lambalarında ledli sinyal lambalarını kullanmak daha doğru olur.

Piyasada bulunan flemanlı sinyal lambalarının çalışma ömürleri 3000saattir. Bu lambaların sıcakken açılıp kapatılmasıyla içindeki flemanlar çok kolay şekilde kopar ve arızalanır. Ledli sinyal lambalarında böyle bir sorun yoktur. Çalışma ömürleri 100.000 saatir.

Benim tavsiyem markalara çok takılmamak yönünde olacaktır. TSE aranması yeterli olacaktır. Günümüzde reklamlarını iyi şekilde yapmakta olan Siemens ve Schneider'in ürünleri daha çok tercih edilmektedir. Bu ürünler kullanıldığında kontrolörler hiç sesini çıkarmazlar.
 
Telemekanik ve emasın ledli sinyal lambalarını kullanıyorum hiç soun yok.
 
bir pano üzerine 10 ad lamba açacağıma grup halinde tek bir hamle ile kullanacağım sistem lamb varmıdır acaba klemsanda bu var kullanan arkadaş varmı tavsiyesi nedir.
 
bende kırılan değişmesi gereken ikaz lambalarını led lambalarla değişiyorum.kaliteli çin mallarıda var piyasada
 
bir pano üzeinde 10 tane lamba deliği açacağına grup sinyal loambaları var seninde dediğin gibi klemsanın, moellerinde var. ama bir tane seri ekran koyup pic ile ekranada yaı yazdırıp bir tane sinyal lambası yakabilirsin acayip ucuz olur.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,306
Mesajlar
916,563
Kullanıcılar
450,144
Son üye
Saffetarli

Yeni konular

Geri
Üst