sarkıt armatür ile mağaza aydınlatma

elektrik67

Üye
Katılım
24 Eki 2007
Mesajlar
86
Puanları
1
Yaş
39
sevgili arkadaşlar 5 mt yüksekliğinde olan bi mağaza için aydınlatma armatürü ve lamba seçmem lazım mağaza 35 mt uxzunluğunda ve 10 mt genişliğinde ben mağazanın 3.5 mt dolayında bi yükseklikte aydınlatmak istiyorum.
Ekonomik bir kurulum istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Ayrıca armatürü 3.5 mt tij lemi indirebilirim(tavan alçıpan ve asma tavan !)
Acildir!
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
bu konu hakkında bilgi sahibi yardımsever arkadaşlar aranıyor!
 
Aydınlatma armatörü seçiminde mağazaya uygunluk önemli.Sarkıt armatör kullanmını mağazanın raf diziliminin önüne geçecek,belkide müşterinin ürünü seçimindeki dikkatini armatör dağıtacaktır.Tavsiyem gömme armatör kullanımı.Vitrin camlarının ise halospot,halojen armatörde desteleyebilirsiniz.Hatta mağaza ayınlatma armatör seçiminde kataloğa göre seçmek yanıltıcı olabiliyor.Oyüzden bulunduğunuz bölgedeki mağazaları gezerek fikir sahibi olabilirsin.
 
Resimdeki tarz polikarbon sarkıtlar kullanabilirsiniz.Bunları askı teli ile veya boru tij ile sarkıtırsınız.İçlerinde Tasarruflu ampuller kullanabileceğiniz gibi metal halide ampullerde kullanabilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

  • sarkıt.JPG
    sarkıt.JPG
    15.3 KB · Görüntüleme: 19
arkadaslar sağolun aydınlatma firmalarını aradım ve onlardan teknik bilgi aldım en kolay bu şekilde halloluyo işler
 

Forum istatistikleri

Konular
128,185
Mesajlar
915,695
Kullanıcılar
449,956
Son üye
CharmanDear

Yeni konular

Geri
Üst