Sıvacının kapattığı anahtar kasası

Özellikle,telefon,tv gibi zayıf akım tesisatlarında,sıvacı-elektrikçi işbirliği ! sonucu ,bu devrelere ait bu-
atlar bilinçli olarak kapatılır.İhtiyaç halinde,işi yapan elektriçi,ilave bedel ! karşılığı bu buatları bulur!
Bence,işi yapan elektrikçiyi döverseniz,daha kısa sürede sonuca ! ulaşırsınız.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
duvar içerisindeki gerilimı gösteren pilli kontrol kalemleri var boru içerisine kaplo çekip enerji verin sonra kontrol kalemi ile enerjiyi kaplonun uc kısmına kadar tekip edin ve kaplonun ucunun alt kısmını kırın.yaklaşık olarak bulursun.
 
Nizami tesisatta,Bayındırlık şartnamelerine göre,iletken çekimi,1. badanadan sonra yapılması gerekir.Böyle yapılan bir tesisatta,buatların kaybolması ihtimali yoktur.10 kuruşa ! sorti yapılırsa,sonuçlar böyle olur.Çevrenize bakın ve inceleyin.Hiçbir tesisatta,tel çekiminin,1. badanadan sonra yapıldığını göremezsiniz.İşi yapan elektrikçiye ilave çıkma ! yapılmasını sağlamak için,bu tip numaralar klasik numaralardır.Adam gibi yapılmış olan tesisatlarda,bu tip sorunlar olmaz.
 
1. badana mı?:D Ne badanası.:D Adamlar duvarı kırıp boruyu döşeyip azıcık alçı, harç ne bulurlarsa boruyu tutacak kadar kapatıp hemen ardından kabloları çekiyorlar.:p
Kasaların kaybolma ihtimali sıfır.:D
 

Forum istatistikleri

Konular
128,260
Mesajlar
916,276
Kullanıcılar
450,082
Son üye
feritkvl14

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst