Sıvacının kapattığı anahtar kasası

Özellikle,telefon,tv gibi zayıf akım tesisatlarında,sıvacı-elektrikçi işbirliği ! sonucu ,bu devrelere ait bu-
atlar bilinçli olarak kapatılır.İhtiyaç halinde,işi yapan elektriçi,ilave bedel ! karşılığı bu buatları bulur!
Bence,işi yapan elektrikçiyi döverseniz,daha kısa sürede sonuca ! ulaşırsınız.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
duvar içerisindeki gerilimı gösteren pilli kontrol kalemleri var boru içerisine kaplo çekip enerji verin sonra kontrol kalemi ile enerjiyi kaplonun uc kısmına kadar tekip edin ve kaplonun ucunun alt kısmını kırın.yaklaşık olarak bulursun.
 
Nizami tesisatta,Bayındırlık şartnamelerine göre,iletken çekimi,1. badanadan sonra yapılması gerekir.Böyle yapılan bir tesisatta,buatların kaybolması ihtimali yoktur.10 kuruşa ! sorti yapılırsa,sonuçlar böyle olur.Çevrenize bakın ve inceleyin.Hiçbir tesisatta,tel çekiminin,1. badanadan sonra yapıldığını göremezsiniz.İşi yapan elektrikçiye ilave çıkma ! yapılmasını sağlamak için,bu tip numaralar klasik numaralardır.Adam gibi yapılmış olan tesisatlarda,bu tip sorunlar olmaz.
 
1. badana mı?:D Ne badanası.:D Adamlar duvarı kırıp boruyu döşeyip azıcık alçı, harç ne bulurlarsa boruyu tutacak kadar kapatıp hemen ardından kabloları çekiyorlar.:p
Kasaların kaybolma ihtimali sıfır.:D
 

Forum istatistikleri

Konular
128,171
Mesajlar
915,630
Kullanıcılar
449,935
Son üye
mehmetenessunger

Yeni konular

Geri
Üst