Sıvı Soğutmalı Led Projektör

salim75

Üye
Katılım
2 May 2012
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
49
LED’lerin gerçek uygulamalardaki çalışma sıcaklıkları 25ºC’nin çok üzerine çıkmaktadır. Sıcaklığın artışı, LED’lerin ışık akılarını, renksel özelliklerini ve ömürlerini negatif yönde etkilemektedir.Su soğutma yöntemiyle led istenilen ısı düzeyine çekilebilmekte ledden beklenen maksimum ömür ve verim alınabilmektedir.

Dolunay Aydınlatma “Led Projektörün Su İle Soğutulması ve Elde edilen Isının Değerlendirilmesi” projesiyle KOSGEB Ar-Ge ve İnovasyon Destek programında yer almış ve projesini başarıyla tamamlamıştır.

Sıvı Soğutmalı Led Projektör, Dolunay Aydınlatma
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
konuyu biraz daha detaylandırma gibi bir şansımız var mı acaba ?
 
Elbette.Projektörün içerisinde su tankı üzerindede alüminyum pcb vardır.Projektörler su borularıyla birbirine bağlanır.Su pompası aracılığıyla kapalı devre bir sistemde su süreki devirdaim olur.Boyler içinde oluşan sıcak su da başka bir yerde değerlendirilir.Yani bu projektör,su pompası ve boylerden oluşan bir sistemdir.Su kapalı devre sürekli devirdaim olur.Ayrıntılı bilgiyi ve örnekleri Dolunay aydınlatma sitesinde bulabilirsiniz.
 

Benzer Konular

Forum istatistikleri

Konular
128,254
Mesajlar
916,251
Kullanıcılar
450,076
Son üye
Trprime_16

Yeni konular

Geri
Üst