sıvı seviyeyi bağlayamadım şemamı hatalı acaba??

güvenelektrik ' Alıntı:
olayı çözdüm Arkadaşlar Tşkler
arkadasim Olayi Cozmen Ve Tesekkurun Tamamdir.fakat Sorunu Paylastigindaki Acikligin Kadar Sorunun Neden Kaynaklandiginida Bizimle Paylasmani Beklerdim.kolay Gelsin.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
daha öncede benzer bir konu formda açılmıştı elektrodları seviye ölçülerine göre bir çubuğa bağlamak gerekiyor depodaki sirkilasyon problem çıkarabilir ayrıca sorunun neden kaynaklandığını yazarsan formda arama yapan arkadaşlara kolaylık sağlar ;)
 
yani arkadaş hepsini anlatmış.ama en çok seviye flatörünün uçlarını kontrol et.bi ölçü aletiyle bu durum bence basitleşebilir.yani açık kontağı,kapalı kontağı ve ortak ucu.kolay gelsin
 
pardon ya ben olayı tam anlamadım galiba.yani az önce eksik okumumşum.az önceki yorumumdan dolayı herkesten özür dilerim
 
sıvı seviyeye 3 nolu uç nerden beslenecek _tense marka ssr a2 ucumu acil
 

Forum istatistikleri

Konular
128,229
Mesajlar
915,977
Kullanıcılar
450,021
Son üye
eimqoeL

Yeni konular

Geri
Üst