Sürücü Önerileriniz

fiyat olarak diğerleri ile nekdar fark olur bilmem ama bence buişte sew'in kalitesi tarşılmaz..
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
gecen hafta win fuarında ınceledım enda guzel suruculer cıkarmıs ama hıç kullanmadım tabii bircok surucu var pıyasada delta suruculer hem uygun hem programlaması basıt ıstendığınde teknık servıste cok basarılı sımdıye kadar bırcok yere kullandım daha sorun cıkmadı tavsıye ederım
 
üçen elektronik var.

22 kw - 30 kw - 90 kw - 132 kw - 160 kw kullanıyorum.

sıfır sıkıntı.
 
Ben marka olarak ABB tavsiye ederim kurulumu falan basit anlaşılır. istanbuldaki serviside çok koordine çalışıyor. Fiyatın kaliteyle doğru orantılı olduğu gerçeğinide unutmamak lazım.
 
tecoyu kesinlikle tavsiye etmem uygulama yanlız ca fan ve hız kontrolü ise enelmak kullan kontaktörden daha iyi çalışıyor ama fazla birşey bekleme taşıyıcı frekans sabit sanıyorum enelmaklarda o yüzden motor yarış arabası gibi çalışsada sadece hız kontrolü amaçlı süper maddiyat sorun deyilse abb snaıder kullan
 
fan ve pompa gibi uygulamalar için sürücü sormaya gerek yok. HEr marka bu işi ypacaktır. Zaten bir fanıda adam gibi çalıştıramıyorsa atsınlar köprüden o sürücüyü. Gerksiz bir başlık olmuş ban kalırsa
 
fujı, emetron, mıtsubıshı nin sürücülerini gözum kapalı tavsıye ederım. fıyatdan once kalıtelı ve uzun omurlu bır cıhaz kullanmanız en dogrusudur. Cunku anladıgım kadarı ıle son kullanıcısınız. sureklı bozulan sorun cıkartan degıl takdınızmı unutacagınız bır urun almalısınız.
 
SCHNEIDER ELECTRIC ALTIVAR 71

Ağır şart sürücüsüdür. Sorunsuz çalışır. Ayrıca bir PLC kartı vardır, sürücüyü PLC+SÜRÜCÜ haline çevirir. Modbus ve CANopen standarttır. Birçok hazır fonksiyonu barındırır. Schneider Electric desteğini de unutmayınız.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,197
Mesajlar
915,759
Kullanıcılar
449,975
Son üye
yamanelektronik2023

Yeni konular

Geri
Üst