reklamlar

i.tandogan

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
6 Mar 2009
Mesajlar
1,295
Puanları
635
Yaş
56
sayın yönetici arkadaşlar forumda son dönemlerde alınan reklamlar mesleki olmaktan daha çok rastgele alınıyor zannediyorum bugün forumda dolaşırken eşini aldatmak isteyen kadınlar reklamı olan bir link vardı. bu tip sitelerin reklamları forumumuza yakışmıyor diye düşünüyorum. ayrıca pek çok genç aekadaşımızında forumu takip ettikleri düşünülecek olursa bu tip linklerin yanlışlığı daha da ön plana çıkmaktadır. benzer linklerin bir an evvel kaldırılmasını ve alınacak reklamlara daha fazla dikkat edilmesini bir forum kullanıcısı olarak rica ediyorum.
 
Sayın i.tandogan forumun reklam alanları ikiye ayrılıyor. Birincisi firmaların direk bize verdiği reklamlar diğeri google reklamları. Firmaların bize verdiği reklamlar zaten sabit ve mesleki içeriklidir.

Sanıyorum sizin gördüğünüz forumun altında yer alan google reklam alanı. Orada google rastgele reklamlar yayınlıyor. Eğer forumun saygınlığına ve ahlaki yapısına zarar vereceğini düşündüğümüz reklamları görürsek google üzerinden bir daha bizim forumda yayınlanmaması için engelleyebiliyoruz.

Yalnız fark etmişsinizdir her sayfayı değiştirdiğinizde farklı reklam çıkıyor. Bu neden sizin gördüğünüz reklamı biz ya da başkası göremiyor olabilir. Bu tip forumumuza yakışmayan reklamları görürseniz bir ekran görüntüsü alarak bizimle paylaşmanızı rica ediyorum. Böylece ilgili reklamı en kısa sürede istenmeyen reklam konumuna getirebiliriz.
 
Bir kere bizde görmüştük ona benzeyen bir mesaj, reklam değilde bir mesajın içinde verilen bir link olarak hatırlıyorum.
 
Ekran resmi yolladım özelden, dilerim ki en kısa zamanda gerekeni yaparsınız. Bu sayfada dahi bu tür reklam gelmekte şöyle bir deneme yaptım Sn. Aksi; bu sayfaya açıp en alttaki yoruma kaydırdm alttaki reklamlar görünecek şekilde ve sayfayı yenileyerek 3/1 oranını elde ettim! Evet şaşmadan 3. yenilemede bu siteye ait reklam geldi!
 
sayın aksi ekteki dosyada bir örnek var. ilginize teşekkürler kolay gelsin.
 

Ekli dosyalar

  • kontrolkalemi.doc
    268.5 KB · Görüntüleme: 10
yetişkin içerikli reklamlar engellenmiştir. aynı reklamların tekrar görünmesi durumunda ekran görüntüsünü alıp bu konu altında bildirebilirsiniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,245
Mesajlar
916,136
Kullanıcılar
450,051
Son üye
Rezly

Yeni konular

Geri
Üst