Panolarda evrim, yoğun kablo bağlantılarından kurtulun

Katılım
24 Eyl 2007
Mesajlar
185
Puanları
6
darwintech_header.jpg

keyvisual_darwin.gif

İlgili ürün Broşürü
 
Muhteşem birşey, kumanda kablosu artık kullanılmıyor. Tek bir kablo ile kontaktörü çektirin, yardımcı kontak bilgisini izleyin, butonları kontrol edin, panele bağlanın. Herşey tek bir kablo üzerinden yapılıyor.

Teşekkürler Moeller
 
görmeden bir yorum getiremeyeceğim çünkü montajcılar için basit arızacılar için kötü bir sistem görsel olarak.
 
görüntü olarak çok güzel ama bi arıza yaptığını düşünsenize arızacının işi zor olur
 
Bu sistemi kullan olursa lutfen bilgi versin.Gerçekten kullanışlı ve hoş gözüküyor.Diger arkadaşların dedikleri gibi arıza bulma ve çözme konusunda pratikse eger mukemmel olur
 
Panocu olarak talep olursa kullanılır. Bunun dışında kullanışlı bişey değil ve maliyeti yüksek
 
orge dostuma katılıyorum başka isim bulamamışlarmı. darvin kim, tesla'dan veya edisondan dahamı iyi biliyorda bu işi onun adını veriyorlar,anlamadım ayrıca arızacın işi gercekten zor gibi görünüyor. kablo takip edip arızayı giderdiğim cok olmuştur
 
bence sadece panocular için güzel ve kolay kullanışlı olabilir ama kullanıcı açısından riskli bence sebebi birincisi arıza ikincisi acil durumda yerine uydurabileceğiniz bir başka markanın malzemesini yerine kullanamamanız mecburen kullandığınız hermalzemenin yedeğinide barındırma zorunluluğunuda kılıyor busistem .
 
ürün süper olmuş bence ama panocular için iii olmayabilir ne kadar az işiçilik o kadar az adama ihtiyaç işin bu tarafıda var tabiki dokümanda bir şey dikkaimi çekti eaton markası yazıyordu yanlış anlamadı isem ben eaton markasını electrotech dergisi reklamlarından biliyorum moeller ile beraber anılmıyordu moeller eaton un alt firması filanmı acaba ?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,727
Kullanıcılar
449,964
Son üye
lelaxi

Yeni konular

Geri
Üst