NYA yerine TTR kablo kullanılırsa sorun olur mu?

Topraklamayı avometre ile ölçtüm başka neyle ölçecektim onu anlamadım? kontrol kalemi ile topraklama ölçtüm demedim, avometre demeye de bu sitede gerek duymadım çünkü herkes neyin ne olduğunu biliyor.
ölçü aleti (avometre) kontrol kalemi bunlar evet bunlarla kontrol ederiz elektrik var mı diye bakarız, şimdi çinden gelen ve hem ışıklı hemde sesli kalemler de var. ama en eski ölçü aletini bilmiyorsunuz. akkor flamanlı 100 wattlık ampul ve bir duy. seri gireriz, arızayı her zaman gösterir. bu arada elektrikçi değilim. ac yi sevmem, eli becerikli bir tamirciyim. su tesisatım dahil, marangoz- kapı pencere ahşap işi - elektrik tesisatı, birazda elektronik kart tamir ederim.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Pazarda, çarşıda, kuyumcu/sarraf hiç bagırmaz, malını övmez. Sizin bu gayret/telaşınız neden. Bırakın sizi başkaları övsün. ^metre koblo aldınız konu nereye geldi.
Ben neyimi övmüşüm? burada gerçek kimliğim hesabım bir şey yok neyimi öveceğim kime neyi kanıtlayacağım. Bu ülkede genç nesiller bu yanlış düşünce zihniyetini yok etti son nesilde böyle saçma sapan düşünceler kalmayacak. Metre kablo aldınız konu nerelere geldi ne demek? konuyu buralara getirenlere söyleyin bu lafı. Bu forum sabır taşını çatlatır insanı gaflete sürükler. Çıkıyorum siteden daha fazla millete boş zihniyete laf anlatma uğraşmayacağım.
 
Hiçbir şey olmaz. Kablonun ucuna pabuç çakılıp bağlayabilirsiniz ama bu işin olması gerekeni NYM kablodur. Öznur iyidir ama HES kablo tercih etmenizi öneririm. Kalite asla tesadüf değildir, HES iyidir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,197
Mesajlar
915,759
Kullanıcılar
449,976
Son üye
ARALSAN

Yeni konular

Geri
Üst