Nya ile ttr kablo

Zeki4344

Üye
Katılım
2 Nis 2014
Mesajlar
19
Puanları
1
Merhabalar,2-3 gündür düşünüyorum ama nya kablo ile ttr kablo nasıl ek yapılır tek giriş olarak ikisini klemensin içine koyup yanyana olacak bir türlü bulamadım?Fikri olan var mı saygılar
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
1714504621302.png

Yüksük penseniz yoksa aşağıdaki klemensle de yapılabilir
1714504858585.png
 
güzel insan, aynı yerden girişi güzel anlatamadın, klemesi 3-4 kaçlı gerekiyorsa kes, örnek , çok telli maviyi birinciye tak, tek damarı ikinciye, sonrada köprülersin. çok telliyi, ya kablo yüksüğü ile yada lehimleyerek sabitlersin. daha onlarca kablo ekleme tekniği var. tek damarı biraz uzun soyarsın klemens payının gerisine çok telliyi lehimlersin sonrada bantlarsın. sen işi yapmak iste milyon tane çözüm üretilir.
bu arada benim elektrik için alet çantamda, yüksük çeşitleri, pabuçlar, bandı, pensesi yan keskisi ıvırı zıvırı, 2 tane ac tester + pensampermetre + kalem havya olunca ek yapmak hani bana iş olarak gelmiyor.
 
Wago klemensler artık çok pahalıya gelebiliyor, wago dışındaki markalarda da kalite sorunları oluyor. Maliyet sıkıntınız varsa kabloları y tipi terminal ile sonlandırın ve klemens ile ek yapın. Eğer 2den fazla kabloyu birleştirecekseniz terminal bloğu ile birleştirin. Terminalden de ucuzunu isterseniz, ttr kabloya lehim atın ve klemens ile birleştirin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,407
Mesajlar
917,372
Kullanıcılar
450,313
Son üye
dnihatt1

Yeni konular

Geri
Üst