Neden Kontrolkalemi.com

gerçekten sitesinzi çok beğendim daha öncede bir iki soruma cevap bulmuştum hepinize canı gönülden teşekkürler bi ricam olucak son açtığım konuda bana yardımcı olabilecek bilen varsa şimdiden teşekkürler.
 
ilk defa bir siteye üye olurken heyecanlandım.ben kıbrısda muhasebeciyim.fakat bilgisayar bilgim iyidir.elektrik elektronik şeylere merakımdam dolayı öğrendim bilgisayarı, ve daha fazlasınıda öğrenmek istiyorum.sitenizde gerçekten dolu ve bilgili insanlar var.Çok öğretici konular var.Her konuya sıkılmadan cevap yazıyorlar.Bundan sonra bende elimden geldiğince forumda paylaşımda bulunucam.Başarılarınızın devamını diliyorum :))
 
Ya Python idle'ında kaybolacağım yada gelip artık yapmadığım işler hakkında arkadaşlara yardımcı olmaya çalışacağımm.


***Aslında yukarda yazdığım boş laf gibi "öleceğim gün" geliyor aklıma kafayı boşaltıp gitmek lazım....

Kolay gelsin...
 
Degerli Arkadaslar,

Oncelikle bu sitede emeği gecen herkese ayri ayri teşekkür ediyorum. kontrol kalemi dibi görünmeyen bir kuyu gibidir bence. Elektrik,Elektronik ve Otomasyon sinirsizdir. Ogrenmek,arastirmak, kendini yenilemek isteyen cok değerli büyüklerimiz ve küçüklerimiz için para ile satin alamayacaklari bilgiler mevcut. Bu yüzden kontrolkalemi.com bizlere böyle bir imkan tanidigi için sukranlarimi iletiyorum. Herkese iyi calismalar. Umarim herkes hak ettiği yerde olur. SEVGI ve SAYGILARIMLA FD
 
2 yıl M.Y.Okulunda oku Üstüne 2 yıl Bu sitede takıl Mühendis olursun
 
Ayni hissiyattayiz üstad eksik az bilgilerle karşılaştığımız konuda eksik tamamlama bildiğimiz konuda faydalı olmak niyetimiz bu lakin bazı arkadaşlar sen bilmiyon etmiyon karışma ver parayı yaptır havasına girmiş bunu anlatamiyoruz millete önemli olan bilgi edinmek ise hakim olmak yetkin yok vs ayrı
 
Asıl önemli olan niyet arkadaş gerisi hikaye. Amaç ne? Bilgi almak ve seviyeli bir şekilde teknik tartışmalara girmek mi? Yoksa ukalalık-kıskançlık yapıp sataşmak ortalığı karıştırmak mı?
Adam muhabbete girerken bile şampiyon naber diyor! niyet baştan belli !
İkinci kategoriye giren ruh hastası tipler maalesef forumda çoğaldı. Hiç yazmamaya karar vermiştim ama bir çok arkadaşın ricasını kıramadım. Artık ben doğru bildiğimi ortaya dökeceğim. Ondan sonra isteyen alsın isteyen çamur atsın umrumda değil.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst